Ce să mânânci pe plajă dacă ești la dietă

Ce să mânânci pe plajă dacă ești la dietă

Dietele sunt la mare căutare în această perioadă, când doamnele și domnișoarele de pretutindeni se pregătesc pentru plajă.

Iată câteva idei de gustări sănătoase şi gustoase

1. Morcovii conţin betacaroten, care îţi protejează pielea de efectul razelor UV. Asta nu înseamnă că nu mai ai nevoie de cremă de protecţie solară. Sunt foarte uşor de luat la plajă şi nu se strică.

2. Pepenele roşu te ajută să te hidratezi şi îţi satisface pofta de dulce.

3. Strugurii sunt gustarea ideală pe plajă. Cu o zi înainte să mergi la plajă pune la congelator boabe de strugure, iar dimineaţa scoate-le şi aşază-le într-o casrerolă de plastic. Dacă ai o geantă termoizolantă vor rămâne îngheţate până spre prânz şi vor fi delicioase ca gustare, în kloc de îngheţată.

4. Ceaiul verde, pe care de asemenea îl poţi congela ca să rămâne rece mai mult timp, este ideal dacă vrei să te răcoreşti cu altceva decât apă.


Evident că de-a lungul unei zile vei simţi nevoia unei gustări mai consistente, care să-ţi ţină de foame şi să-ţi dea energie. Pune în bagaj o pungă cu alune, nuci, migdale sau fistic. Mai ia la tine câteva borcănele mici de iaurt pe care le-ai congelat cu o seară înainte de plajă. 

Comenteaza