Cea mai celebră studentă din Cluj s-a logodit | Cum arată logodnicul Elenei Udrea

Cea mai celebră studentă din Cluj s-a logodit | Cum arată logodnicul Elenei Udrea
Elena Udrea s-a logodit cu iubitul său Adrian Alexandrov, anunţul fiind făcut de acesta, pe Facebook. În ultimul an, ea a fost masterandă la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai".

Adrian Alexandrov nu a făcut un anunţ detaliat, ci doar şi-a schimbat statusul de relaţie pe Facebook în "logodit", fapt ce a confirmat zvonurile apărute în presă în ultimul timp, conform cărora i-ar fi cumpărat un inel de logodnă lui Udrea.

"Doamne Ajuta!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!", "Felicitări!", "Felicitări! Vă doresc tot binele din lume" - au fost doar câteva dintre mesajele şi felicitările primite de cei doi.

Iată cum arată logodnicul Elenei Udrea:

Foto: Facebook

Elena Udrea a mai fost căsătorită cu Dorin Cocoş, timp de 10 ani, în perioada 2003 - 2013.

În ultimul an, ea a fost masterandă la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai".

"Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (...) Cea mai puternică credinţă este credinţa în Dumnezeu. În ultima vreme, am citit multe cărţi tematice şi Biblia în primul rând", declara Elena udrea în urmă cu un an.

 

Comenteaza