Ciprian Aron, realizator de talk-show-uri la REALITATEA TV Cluj: Îmi place foarte mult politica

Ciprian Aron, realizator de talk-show-uri la REALITATEA TV Cluj: Îmi place foarte mult politica
ziuadecj.ro vă prezintă vedetele REALITATEA TV Cluj, altfel decât le știți de la televizor.

Absolvent al Facultății de Drept, Ciprian Aron a ajuns să facă presă din întâmplare. "În anul III de facultate a trebuit să trimit o corespondență, în urma căreia am înțeles cât de mult îmi place jurnalismul și așa am rămas în această meserie. Mai ales că îmi place foarte mult politica, chiar am fost ispitit să mă implic la un moment dat în acest domeniu, dar am renunțat, iar jurnalismul îmi permite să fiu aproape de fenomen", spune Ciprian.

Nu are modele în meseria sa, dar ne-a împărtășit: "sunt fan Mircea Badea, chiar dacă nu am nici un exemplu în ceea ce fac. De asemenea, cred că a fost o conjunctură fericită, cu un oarecare talent nativ și cu sprijinul a patru persoane care au contat decisiv la tot ceea ce am reușit să fac până acum. Este vorba despre Rareș Bogdan, Octavian Hoandră, Constantin Trofin și Dan Condurache".

Optează pentru bucătăria tradițională; îi plac în mod special sarmalele și șnițelele. Referitor la muzică, spune că dansează pe orice ritm, dar preferă rock&roll-ul, latino și... muzica populară, iar în timpul liber citește "phantasy" sau urmărește emisiuni de analiză politică și sport. "Apropo, țin cu "U" Cluj și cu Dinamo București. În ceea ce mă privește, însă, fac înot de trei ori pe săptămână", menționează jurnalistul.

Nu se simte o vedetă, deși deseori se întâmplă să fie oprit pe stradă de doamne, "în special trecute de 50 de ani", care îl întreabă despre subiectele discutate în emisiune.

Întrebat cum vede jurnalismul și cum se vede pe sine însuși peste 10 ani, a răspuns că prevede o tabloidizare a presei. "Cât despre mine... mă văd tot în România, ceva mai slăbuț (mă refer la kilograme) și un familist însurat cu o blondă, brunetă sau roșcată", spune Aron.

Comenteaza