Cluj-Napoca, în topul celor mai romantice oraşe din ţară. Suma plătită de un clujean îndrăgostit pentru un buchet de flori

Cluj-Napoca, în topul celor mai romantice oraşe din ţară. Suma plătită de un clujean îndrăgostit pentru un buchet de flori
| Foto: facebook.com/visitclujnapoca

O analiză realizată cu ocazia Ziua Îndrăgostiţilor arată că cei mai romantici utilizatori de produse cu livrare rapidă provin din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov, acestea fiind oraşele în care se înregistrează cele mai multe comenzi de flori de Valentine’s Day.

Potrivit datelor analizate de Glovo, topul celor mai romantice oraşe este condus de Bucureşti, Cluj-Napoca şi Brşaov şi este completat de Constanţa, Iaşi şi Timişoara.

Cea mai scumpă comandă de anul trecut a fost plasată de un utilizator din Cluj-Napoca, care a cumpărat flori în valoare de 1.200 de lei. De asemenea, când vine vorba de comenzile de flori efectuate pe tot parcursul anului, clasamentul din 2023 este ocupat de Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa, scrie Mediafax.

Totodată, Valentine’s Day este ziua în care au fost efectuate cele mai multe comenzi din categoria sex shop, 10% dintre comenzile din această categorie fiind făcute de dimineaţă, la ora 10:00. Cele mai multe comenzi din această categorie au fost livrate în 2023 în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov.

Ziua iubirii nu ar fi completă fără un desert care să îndulcească inimile. Astfel, printre cele mai comandate delicii de către utilizatorii Glovo se numără vafele (waffles), cheesecake-ul şi croissantele.

Comenteaza