Cluj, simply amazing! FOTOREPORTAJ pe un blog din Amsterdam

Cluj, simply amazing! FOTOREPORTAJ pe un blog din Amsterdam
Andra Stefan, o fotografă şi scriitoare originară Bucureşti care locuieşte din 2010 în Olanda, dedică un amplu fotoreportaj Clujului, intitulat "Cluj, simply amazing!" pe blogul amsterdamming.com.

"Oraşele din Transilvania - Cluj, Sibiu, Braşov - au ceva aparte ce face ca viaţa aici să fie agreabilă. Oamenii par mai fericiţi, clădirile sunt mai colorate, totul se mişcă mai încet şi cu mai multă consideraţie la actul de a trăi. Hărţile îţi vor arăta că eşti în România, dar cu siguranţă se simte altfel. 

Petrecând cinci zile în Cluj, la început de mai 2017, am înţeles de ce localnicilor le place atât de mult oraşul şi de ce se mândresc cu el, mulţi susţinând că nu vor lua niciodată în calcul să se mute în capitală, în Bucureşti. Calitatea vieţii în acest oraş universitar vibrant este prea bună ca să o schimbi pe Bucureşti. Ba mai mult, oameni din Bucureşti şi alte oraşe din ţară se gândesc să se relocheze la Cluj. Pentru mine Clujul pare mic, însă asta îl face compact şi plăcut de bătut la pas. Este verde şi natural, cu parcuri şi râul ce-l traversaeză, lucuri ce-l fac romantic", scrie Andra Stefan pe blog

Tânăra a fost fermecată de numeroasele bistro-uri, restaurante, baruri şi cafelel, cu servicii excelente, mâncare bună, decoruri interesante şi oameni frumoşi pe care să îi admiri. 

Articolul integral AICI. 

 

 

Comenteaza