Clujul intră în TOPUL destinațiilor turistice din 2016

Clujul intră în TOPUL destinațiilor turistice din 2016
Cluj-Napoca se află pe lista recomandărilor specialiștilor de la CNN, care au creionat un top al destinațiilor turistice perfecte pentru anul ce vine.

România, alături de alte 15 țări, face parte din cele mai "fierbinți" destinații de vacanță care nu trebuie ratate în 2016, conform unui articol redactat de un fotoreporter CNN specializat în destinații emergente de călătorie.

Orașul de pe Someș este singurul din România care a ajuns pe lista recomandărilor, fiind numit un viitor pol al artei, cu nenumărate destinații culturale și galerii de artă. Și alte colțuri ale României au intrat în recomandările propuse: Carpații, Delta Dunării, alături de peisajele vaste și variate ale Transilvaniei, pline cu castele și biserici, sunt pe lista obiectivelor care nu trebuie ratate. Nu au fost uitate nici miturile lui Dracula sau Castelul Bran, despre care se menționează că este cea mai renumită destinație a țării noastre. Conform aceluiași top, cea mai bună perioadă pentru a vizita România este fie în aprilie-mai, fie august-octombrie.

Pe lângă România, pasionații de călătorii sunt sfătuiți să opteze pentru Mongolia, Papua Noua Guinee, Madagascar, Iran, Taiwan, India, Uganda, Honduras sau Gabon.

 

 

Comenteaza