Clujul SMART! Taxi dotat cu 10 ecrane de bord: "În toată viața mea de călător cu taxiul nu am văzut așa ceva"

Clujul SMART! Taxi dotat cu 10 ecrane de bord: "În toată viața mea de călător cu taxiul nu am văzut așa ceva"
| Foto: Facebook

Un taximetrist din Cluj a devenit viral pe Facebook, după ce o clientă a postat o fotografie cu bordul mașinii pe care erau montate zece ecrane.

"Mă jur că în toată viața mea de călător cu taxiul nu am văzut așa ceva. Exact 10 ecrane pe care urmărește fluxul de informații are omul. E fuckin’ Mediafaxul. Mi-e și frică dacă mai poate fi atent la drum. Plus muzica din boxe", a scrie G.S. pe Facebook.

Clienta a explicat și pentru ce sunt device-urile: „Patru îs cu aplicații de maps. Diferite. Una e „oglindă retrovizoare” digitală, cu aplicație. Unul e un film pe ProTV. Unul cu videoclipuri hip-hop. E incredibil.”

Surpriza a venit la finalul cursei când femeia a vrut să plătească cu cardul.

"Later edit: Nu îi merge POS-ul. Ăla e vechi. POS-ul era legat la o aplicație de pe ecran care dădea erori. :))) A zis: „Greu cu tehnologia.” Am râs", a scris clujeanca.

Ulterior, tânăra a revenit cu detalii, precizând că fost contactată de taximetrist care i-a spus că, de fapt, îi funcționa și POS-ul:

"...mi-a spus că sunt o "mincinoasă mică" și că lui îi mergea POS-ul, dar eu nu aveam bani pe card. Trebuie să specific aici că later-edit-urile erau în timp real și că, după ce am stat o vreme încercând să ne lămurim de ce nu merge și de ce e "greu cu tehnologia", am constatat că mie mi se bloca, de fapt, cardul. Rezolvasem problema și plătisem tot cu cardul, deci asta cu "nu aveai bani pe card" nu e chiar așa. Dar, după ce am reușit să fac asta, my mistake că nu am informat tot Facebook-ul că, finally, am reușit să plătesc. Nu credeam că mai interesează pe cineva. De fapt, era funny doar display-ul de 10 ecrane. Totuși, faptul că omul s-a autosesizat și s-a supărat așa de tare că am zis că nu merge pos-ul dovedește încă odată că s-a simțit jignit în dragostea lui pentru tehnologie și îmi cer scuze pentru asta. DA, era ok, totul era funcționabil în acel taxi. De cel mai înalt nivel tehnologic din câte taxiuri am văzut la viața mea".

Comenteaza