Codin Maticiuc: "Am fost la Cluj, la TIFF. Am trăit unele din cele mai frumoase momente din viața mea"

Codin Maticiuc: "Am fost la Cluj, la TIFF. Am trăit unele din cele mai frumoase momente din viața mea"

Codin Maticiuc a povestit pe Facebook cum a fost la Cluj, la cea mai tare petrecere. Este vorba despre TIFF.

"Săptămâna trecută am fost la Cluj, la TIFF. Am trait unele din cele mai frumoase momente din viața mea in anii trecuți la acest festival de film așa ca am plecat de acasa nerăbdător dar și cu inima strânsă căci pe acest zbor am prins #FMMIonute și alte câte și mai câte.

Au fost trei zile nebunești in care am alergat între proiectiile de filme, mese la Dapino, întâlniri și ceva petrecerei seara. Petrecerea care contează la TIFF este cea de la HBO, celelalte sunt la ani lumina distanță. Anul asta petrecerea asta a fost mai tare ca oricând dar și mai greu de intrat decât de-obicei. Va jur ca invitațiile se dădeau mai pe sub mâna decât gramul de cox și cu șoapte de genul “baga-le repede sa nu vadă lumea”. Ceilalți organizatori de petreceri din alte seri răspândeau zvonuri ca la petrecerea lor s-ar putea sa se dea invitații pentru asta de la HBO doar ca sa vina lumea.

Primele zile deci am stat liniștit, mult pe filme. Am văzut și mi-a plăcut Charleston a lui Cretulescu care intra in cinema de vineri, Povestea unui pierde vara a lui Negoescu care intra din toamna, câteva scurtmetraje bomba și Soldați, o poveste din Ferentari care cred ca deja s-a difuzat.

Am mai fost, tot cu Otrava cu care mi-am petrecut tot timpul și la semifinala la baschet dintre Steaua București și U Cluj. In finala merge Steaua, bine-nțeles, după un meci de infarct.

Joi seara a venit și petrecerea de care va vorbeam unde vine everybody who’s anybody din industrie. Am băut mult. Vodca mere ca de-obicei, de la bar, deși nu cred ca era Gray. DJ au fost doi băieți care înțeleg ca puneau la Expirat, foarte buni. Am avut onoarea sa păzesc geaca Rodicăi Lazar și apoi sa aflu spre dimineața ca ne cunoastem de o suta de ani.

Toți regizorii erau acolo, actorii și alții care fac parte din aceasta industrie. Am zărit-o și pe Madalina Ghenea cu gagicu’ despre care știți ca spuneam ca mi se pare genul ala înalt, frumos, deștept și cool. Mi-am dat seama ca e doar înalt.

Locația este una de vis, mai făcuseră cei de la HBO petreceri acolo. Le-am spus ca și Bucureștiul merita una. Pana atunci mergem la TIFF și la Untold la Cluj iar eu revin sa va povestesc și de pe la Afterhills", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Comenteaza