Cu cât poți să închiriezi un Moș Crăciun în Cluj-Napoca. Vine, la alegere, cu Crăciunița sau cu o spiridușă

Cu cât poți să închiriezi un Moș Crăciun în Cluj-Napoca. Vine, la alegere, cu Crăciunița sau cu o spiridușă
| Foto: Getty Images

Clujenii care doresc să-l aibă pe Moș Crăciun în "carne și oase" la petrecerea din seara din Ajun sau pentru a le aduce copiilor cadouri și a se fotografia lângă brad, pot să apeleze la un astfel de serviciu contra a câteva sute de lei.

Moșul și spiridușii săi sunt la post de Crăciun, astfel că îi poți chema și la tine, dacă nu li s-a umplut deja agenda...

Pe internet au apărut de ceva timp anunțuri ce țin de sărbătorile de iarnă, printre care și închirierea unui Moș de Crăciun. Astfel, în schimbul a câtorva sute de lei, Moșul va bate la ușă în noaptea de 24 decembrie, că de intrat pe coș nu prea poate fi vorba... Prețul variază în funcție de eveniment, durată, pretenții - Moș cu barbă artificială sau naturală.

O ofertă de pe un site de anunțuri arată faptul că Moșul poate veni însoțit de Crăciuniță sau de o spiridușă, la cerere. O vizită a Moșului pornește de la 200 de lei. Hmm, pare cam puțin pentru prețurile din Cluj, dar, cine știe, e Crăciunul și Moșul acesta s-a decis să fie darnic... 

"Și anul acesta Moșul vine la copii în ajunul Crăciunului.
Împreună cu ajutoarele sale acesta va sta la povești, va dansa, va face jocuri și cel mai important, le va oferi cadouri. Zile disponibile - 23 - 25 decebrie.

Sunt disponibile 2 echipe - Prima - Moș Crăciun și un spiriduș fată (primele 3 poze)
A doua echipă - Moș Crăciun și Crăciunița (ultimele 3 poze)

Prețul diferă în funcție de personaje. Pentru mai multe detalii cu privire la orele disponibile, personaje disponibile și programe vă așteptăm cu un comentariu, mesaj în direct sau un apel la 07********.

De asemenea, Moșul este disponibil pentru serbare la grădi, petreceri corporative, sesiuni foto, promovări de produse, evenimente publice și private.
Nu ezitați să ne contactați", anunță "Moșul" pe internet.

Comenteaza