Cum ar arăta oraşele din România dacă ar fi oameni? "Cluj e acel geek care are coşuri şi la 35 de ani, dar care te încântă cu personalitatea lui". Ce spune despre Bucureşti, Sibiu, Iaşi...

Cum ar arăta oraşele din România dacă ar fi oameni? "Cluj e acel geek care are coşuri şi la 35 de ani, dar care te încântă cu personalitatea lui". Ce spune despre Bucureşti, Sibiu, Iaşi...

A umanizat oraşele din România şi postarea lui e acum virală. Vezi ce fel de oameni ar fi Sibiul, Timişoara, Iaşiul, Bucureştiu, Clujul, etc. 

Cluj e acel geek care are cosuri si la 35 de ani, dar care te incanta cu personalitatea lui. E ceva legat de el care te farmeca. In plus e super smart si a si realizat ceva, simti ca te poti baza pe el, nu e doar cladiri de forma, fara fond, greierele din fabula. Pacat ca e atat de ocupat, incepe sa aiba aere de Bucuresti?! Of si un pic mai frumos daca era...

Iasi e chitaristul frumos dupa care erai topita in liceu. Te-a fermecat pe loc iar prima dragoste nu se uita niciodata. A fost frumos atunci, dar acum nu te-ai mai intoarce la el, cred ca e tot cu chitara aia in parc.. Of Doamne, nu mersi!!

Timisoara e pitipoanca superba, de bani gata, care e si a naibii de desteapta! Te face praf, o adori si o dispretuiesti in acelasi timp. Da-o-ncolo cu fitele si cocalarii ei, groaznica personalitate, hai pa! Ba da’ ai vazut ce parcuri si cata verdele are?! Muoama!!!

Sibiu e artistul care te seduce in cateva clipe, ba pe jumatate erai sedus(a) din povesti. Dupa nunta de 3 zile si 3 nopti te trezesti ca dincolo de centrul istoric, cartierele-i sunt cam cariate, iar nuntasii se tin elite fara sa fi realizat ei ceva. Din fericire te duce degraba la munte si te ameteste la loc.

Brasov e barbatul cu care ramai si te mariti dupa ce te-ai ars cu baietii rai sau dupa ce ai vazut ca frumusetea nu tine de foame. E frumusel, desi nu foarte, e destept desi nu cel mai. E baiat de casa si stie sa te duca la munte desi tot in aceleasi locuri unde Bucuresti vine si se da in spectacol..

Bucuresti e Donald Trump. In timp ce toata lumea il vorbeste de rau el se uita in jos la toti. Pentru ca poate. Offf, daca n-ar fi asa mare atractia pentru baietii rai si de succes, ce mari ar mai fi ajuns Brasov si Iasi! (pe fundal se aude Iasi cantand: Floare-albastra, floare-albastra... totusi este ban pe lume!)

Sighisoara e tarancuta superba din sat de la bunici. Perfecta sa te iubesti cu ea o data, dar atat.

Vama Veche e milfa aia care nu mai e cum era odata, dar mori sa te intorci la ea. Un fel de Sharon Stone care pentru totdeauna iti va starni acel Basic instinct.

Craiova e Olguta iar Constanta-Mamaia e Mazare Punct

Restul sunt fie actori figuranti, fie sportivi care termina pe locul 2+, adica aceia de care nu vorbeste nimeni si pe care istoria-i uita in secunda doi, scrie antreprenorul Mihai Căpăţână pe Facebook.

Comenteaza