Cyberbullying la Andra lui Măruță: „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Pe la sală când?”

Cyberbullying la Andra lui Măruță: „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Pe la sală când?”
| Foto: @YouTube Music

Andra Măruță (37 de ani) este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite artiste din România. Deși este iubită de către fani, cântăreaţa a fost criticată de internauți, care au făcut remarci dure cu privire la aspectul ei fizic.

Cei care au standarde de frumuseţe mai înalte decât statuia Libertăţii îşi permit să îi privească foarte de sus pe cei care iau în greutate. În special ochii sunt aţintiţi spre artiştii care se bucură de popularitate şi pe net.

Familia Măruţă este una pe care mulţi o admiră, însă unii au schimbat tabăra, şi au trecut la atacuri mai subtile sau mai directe, atunci când au observat câteva kilograme în plus la Andra Măruţă.

„Cârcotașii” au vizionat un videoclip publicat pe rețelele de socializare, iar Andra a fost acuzată că s-a îngrășat. „O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia ... banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „Voce frumoasă, talent are, dar ... la cum arată ar trebui să se apuce de muzică populară”, „Pe la sală când?”, „Obosește din cauza greutății ... Își pierde suflul”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase, lăsate de către unii internauți la videoclipul publicat pe TikTok, scrie click.ro.

Cert e că Andra are și destui apărători care sunt de părere că aspectul nu este atât de important: „O femeie deosebită și arată super bine pentru vârsta ei”, „Toți cred că artiștii nu se îngrașă și sunt veșnic tineri”, „Dacă o iubește și o respectă bărbatul ei, e de ajuns”, „Andra, o cântăreață care are curajul să se simtă bine și să iasă pe scenă așa cum este și nu se sfiește de nimic. Jos pălăria”, „Singura greutate pe care o deține Andra este VOCEA”, sunt de părere alți internauți.

Comenteaza