Doi miri s-au înecat încercând să refacă faimoasa scenă din Titanic

Doi miri s-au înecat încercând să refacă faimoasa scenă din Titanic
| Foto: dga.org

Doi miri care făceau o ședință foto spectaculoasă s-au înecat în timp ce încercau să recreeze faimoasa scenă din filmul „Titanic”. Rudele au văzut întreaga întâmplare însă nu au putut face nimic pentru a-i salva.

Doi miri din India şi-au găsit sfârşitul în timp ce încercau să imite emblematica scenă din filmul Titanic, care îi reunește pe cei doi îndrăgostiți interpretați de Leonardo DiCaprio și Kate Winslet într-o secvență care a făcut deliciul cinefililor.

Cei doi tineri indieni, viitori soți, au dorit să realizeze un moment  fericit, inspirat de filmul care a marcat istoria cinematografului. Și-au luat deci familiile cu ei şi au mers să facă o şedinţă foto care să recreeze secvența respectivă, informează evz.ro.

Potrivit poliției locale, un bărbat în vârstă de 28 de ani și o fată de 20 de ani și-au dus familiile și un fotograf pe bărci de pescuit la sursa râului Kauvery pentru o ședință foto pe care o doreau memorabilă.

Din cauza fluxului puternic de apă după ploaie și a faptului că tânăra s-a dezechilibrat și a căzut în apă, vâslitorul a pierdut controlul, incident în urma căruia barca s-a răsturnat cu totul. Tinerii s-au înecat în fața rudelor îngrozite, iar barcagiul a reușit să scape deși a înotat contra curentului.

Comenteaza