Grimus cântă în deschiderea Red Hot Chilli Peppers

Grimus cântă în deschiderea Red Hot Chilli Peppers
Trupa clujeană de rock alternativ Grimus a fost aleasă să cânte în deschiderea concertului Red Hot Chilli Peppers, din acest weekend de la Bucureşti.

Cele două trupe ce cântă în deschidere sunt AAAK şi Grimus. Concertul e organizat de Emagic, aceeaşi echipă care a organizat şi concertul Roxette de la Cluj.
AAK (As Able as Kane) îi însoţeşte pe rockerii de la Red Hot Chilli Papers în turneul european "I'm with you".

Grimus s-a aflat printre trupele finaliste ale competiţiei organizate de Rock FM prin intermediul căreia publicul român a avut posibilitatea să propună şi să voteze trupa autohtonă care să cânte în deschidere. "Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi", spun membrii Grimus. "Ne-am aflat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din Europa: EXIT, Rock for People, Sziget și Ba€™ESTFEST Summer Câmp. A urmat show-ul din deschiderea trupei Roxette, la noi acasă, la Cluj, dar și cel susținut la concertul Placebo de la București. Însă poate cea mai mare realizare pentru noi de până acum este faptul că am fost aleși să deschidem pentru Red hoț Chili Peppers, o trupă cu care am crescut și datorită căreia ne-am decis să facem muzică. Onoarea pentru noi e cu atât mai mare cu cât am fost aleși chiar de managementul trupei. Așa că suntem pregătiți să oferim bucureștenilor 40 de minute de adrenalină marca Grimus".

Concertul Red Hot Chilli Papers are loc în 31 august pe Arena Naţională.

Vezi mai jos videoclipul piesei "In a glimpse"

Etichete
Comenteaza