HOROSCOP de WEEKEND 25-26 mai 2019

HOROSCOP de WEEKEND 25-26 mai 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 25-26 mai 2019.

Berbec

Dedici sambata familiei. Spre seara esti nevoit sa faci cateva drumuri la rugamintea unei rude. Nu iti face neaparat placere, dar trebuie. Duminica muncesti putin pentru ca apare o problema de rezolvat, ceva legat de job.


Taur

Incepi weekendul cu multa energie. Astepti cu nerabdare iesirile in oras cu prietenii, dar pana atunci ai ceva treaba. Vezi ce faci duminica, ai sanse sa cunosti o persoana care ar putea juca un rol important in viata ta.

Gemeni

Weekend-ul asta te concenterzi asupra treburilor cansnice si incerci sa faci mici schimbari in locuinta, atat cat iti permite bugetul. Ai ocazia sa iti demonstrezi indemanarea. Te ajuta si partenerul de viata.

Rac

Esti asaltat de prieteni tot weekend-ul, nici nu-ti vine sa crezi ca primesti atat de multe telefoane. Parca se pune ceva la cale. Liniste-te, nu se intampla nimic ciudat.

Leu

Incepi weekend-ul obosit dupa o saptamana de munca, insa daca te odihnesti putin sambata, pana seara iti revii si vei putea petrece cu prietenii. Duminica vei avea putin de lucru, ceea ce nu va fi pe placul tau.

Fecioara

Relatiile cu cei din jur merg mai bine ca oricand, in acest weekend. Te simti in largul tau si asta te ajuta sa te exteriorizezi mai bine, mai ales ca vei participa la un eveniment monden.

Balanta

In acest weekend ai ocazia sa vii in contact cu domeniul artei. Tot ce vezi in jurul tau iti face placere. Poate iti descoperi chiar un talent ascuns. Trebuie, doar sa ai putin curaj.

Scorpion

Faci calcule peste calcule. Vrei sa stii pe ce suma te poti baza dupa ce iti achiti toate obligatiile. Te bucuri sa constati ca iti raman suficienti pentru ceea ce vroiai sa faci in acest weekend.

Sagetator

Sambata organizezi o iesire cu prietenii. Tocmai ai descoperit ca exista niste locuri interesante nu departe de casa si ai vrea sa le vizitezi. Duminica o dedici relaxarii.

Capricorn

Chiar daca e weekend, o sa fii nevoit sa te ocupi de niste probleme ce tin de locul de munca. Asta o sa iti incurce putin planurile, dar, pana la urma vei gasi o solutie de compromis.

Varsator

Relatia cu partenerul de viata va fi in centrul atentiei, in aceste doua zile. Petreceti mult timp impreuna, mai ales ca sa recuperati orele pierdute in timpul saptamanii. Asteapta-te la o surpriza.

Pesti

Prietenii s-au inteles sa faca ceva deosebit pentru tine, ceva ce stiu ca te-ar incanta. In ultima vreme nu ai prea ai avut timp de ei si ti-au simtit lipsa, asa ca weekend-ul asta recuperezi. 

 

 

 

 

 

Comenteaza