HOROSCOP 26 mai 2023

HOROSCOP 26 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 26 mai 2023.

Berbec

Se termina saptamana si tu nu ai terminat cu lucrul. Noroc ca ai la cine apela pentru ajutor. Nu uita sa le multumesti celor care se implica, pentru ceea ce fac pentru tine.

Taur

Ideea de a face o schimbare in domeniul profesional, nu te-a parasit, dimpotriva! Te gandesti din ce in ce mai serios sa te dedici lucrurilor care te pasioneaza cu adevarat. Ai facut si o evaluare financiara?

Gemeni

Chiar daca e vineri, urmeaza sa iei parte la o discutie importanta astazi, asa ca nu-ti lasa gandul sa zboare aiurea si concentreaza-te pe ce ai de facut. La final, poti da, in sfarsit, start la weekend!

Rac

Dimineata se intampla ceva neobisnuit care te pune pe ganduri. Nu mai esti sigur ca proiectul la care lucrezi merita tot efortul si incerci sa faci ceva pentru a te asigura ca munca ta nu este in zadar.

Leu

Te-ai trezit bine dispus cu gandul la intalnirea programata mai spre seara, dar pana atunci mai trebuie sa si muncesti. Fa-ti treaba ca sa nu fii nevoit sa stai peste program, mai ales ca vei fi sufletul evenimentului la care mergi.

Fecioara

Ai gresit si stii ca trebuie sa-ti ceri iertare, dar nu te lasa orgoliul. Daca alegi sa pastrezi aceasta atitudine, asteapta-te la un weekend cu probleme. Un gest potrivit poate inlocui o mie de scuze. Fa-l!

Balanta

In sfarsit vei avea timp sa faci ceva ce asteptai de cateva saptamani. Esti emotionat si incantat. Nu neglija, insa, sfaturile unei persoane apropiate. Cu siguranta vorbeste din experienta!

Scorpion

Astepti vizita unui prieten vechi si vrei sa fii o gazda buna. Aproape ca te-ai apucat sa renovezi casa pentru asta si te streseaza faptul ca nu mai ai timp de cumparaturi! Opreste-te, exagerezi!

Sagetator

Trebuie sa faci si munca unui coleg si asta te indispune. Mereu ai impresia ca doar tu muncesti in firma aia! De ce nu privesti partea buna a lucrurilor. Esti solicitat, pentru ca esti cel mai bun.

Capricorn

Intri intr-o polemica cu cineva de la job si nu te mai poti opri. Daca tot ai inceput, acum vrei sa spui tot ce ai pe suflet. Din fericire, iti dai seama repede ca ai putea avea probleme si te opresti. Bine faci.

Varsator

Nu este o zi buna sa incepi o afacere. Daca trebuie sa dai bani, mai bine mai asteapta cateva zile sa vezi ce se intampla si abia apoi fa urmatorul pas.

Pesti

Ai primit o veste extraordinara si vrei sa sarbatoresti. Vorbeste cu prietenii, precis gasesti cativa dispusi sa iasa in oras. Ai grija, totusi, in ce anturaj ajungi.

 

Comenteaza