HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 9 - 10 iunie 2018.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Berbec

Pleci din oras zilele acestea si ti-ai facut un itinerariu de la care nu vrei sa teabati. Vei fi nevoit, pentru ca partenerul de viata vrea neaparat sa viziteze un loc special.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Taur

Incepi weekend-ul cu putini nervi pentru ca nu iti iese nimic asa cum ai fi vrut. Stai linistit, pana amiaza totul se va rezolva, asa ca duminica seara vei si uita de micile probleme.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Gemeni

Vrei sa dedici weekendul odihnei. Ai facut tot ceea ce trebuia sa faci, asa ca iti permiti cateva ore de stat in pat si lenevit. Duminica iesi din casa doar la insistentele prietenilor.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Rac

Sambata va fi o zi destul de obisnuita, dar duminica se anunta mai multe evenimente. Cineva la care nu te-ai fi asteptat iti face o surpriza imensa.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Leu

Ai treaba weekend-ul asta pentru ca esti tentat sa faci cateva schimbari prin locuinta. Vrei sa scapi cat mai repede de lucrurile vechi si sa le inlocuiesti cu ceva cat mai simplu si modern.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Fecioara

Te decizi sa pleci la drum zilele astea. Ai pus totul la punct: trasee calculate la minut, bagajul facut minutios. Totusi, nu toate ies conform calculelor tale. Nu iti fa griji, neprevazutul si surprizele au rolul lor...

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Balanta

Vestile primite in prima parte a weekendului te bucura si iti ofera si un motiv de sarbatoare. Nu stai mult pe ganduri si iti inviti prietenii la o mica petrecere sau undeva in oras...

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Scorpion

Cineva te provoaca sa faci ceva ce nu iti sta in fire. Desi totul porneste ca o gluma, tu iei totul in serios si nu te opresti pana nu-i demonstrezi ca esti in stare. Noroc ca se termina totul cu bine...

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Sagetator

Niste rude te anunta ca vin in vizita duminica, asa ca sambata faci curatenie si pui la punct totul. Vrei sa faci o impresie buna avand in vedere ca este vorba despre familia partenerului de viata.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Capricorn

Sambata trece cu bine, insa duminica o sa ai cateva probleme cu cineva din familie din cauza ca ai uitat sa faci ceva. Incearca sa repari situatia sau asteapta-te la cateva reprosuri.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie 2018 - Varsator

Esti foarte sociabil weekend-ul asta. Iesi in oras sau faci vizite si petreci ore in sir discutand cu persoane abia cunoscute. Te simti extraordinar si te gandesti serios ca ar trebui sa repeti mai des astfel de experiente.

HOROSCOP de WEEKEND 9 - 10 iunie - Pesti

Ai vrea sa te relaxezi si sa lenevesti weekend-ul asta, dar, pe de alta parte, te atrage si invitatia unor prieteni la o petrecere... Pana la urma vezi cum iti imparti timpul, poate reusesti sa si dormi putin...

Comenteaza