Imagini nerecomandate minorilor difuzate la România TV. Un show erotic a fost transmis în direct, în miezul zilei

Imagini nerecomandate minorilor difuzate la România TV. Un show erotic a fost transmis în direct, în miezul zilei
| Foto: libertatea.ro

Postul de televiziune România TV a difuzat sâmbătă la prânz mai multe imagini cu tentă erotică în direct din cadrul unui eveniment care are loc la Romexpo.

„Show total în București, imediat în jurnal”. Ora 12:40. Postul România TV transmite în direct din curtea pavilionului Romexpo din București. „Cele mai tari imagini de la spectacolul auto” este burtiera pe roșu ce însoțește materialul de câteva minute.

În imagini cinci domnișoare care dansează pe o mașină, fiind udate cu un furtun cu apa în direct. Îmbrăcate doar în costum de baie, fetele oferă adevărate imagini erotice telespectatorilor, interzise minorilor. Transmisiunea în direct este de la Auto Total Businesss Show, un eveniment auto care are loc după trei ani de pauză.

Fiind imagini dintr-un jurnal de știri, acestea nu conțin niciun fel de marcaj că ar fi destinate anumitor categorii de vârstă. Cameramanul postului de televiziune, insistă pe cadre explicite de show erotic, care se derulează preț de câteva minute pe micile ecrane.

Fetele respective se unduiesc la soare fiind fotografiate în tot acești timp și de cei prezenți la eveniment. Și nu a fost singura intervenție în direct de la Romexpo.

S-a întâmplat și în la ora 13:40, când imaginiile au continuat să fie difuzate la televizor fără nicio atenționare.

„Rămânem aici și revenim cu imagini de senzație. Imagini nerecomandate cardiacilor. Vara a început și fetele pregătesc mașinile pentru drift-uri” a fost mesajul transmis în direct, în cadrul jurnalului, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza