Itinerariul perfect pentru o excursie de 10 zile în România. Cu popas la Cluj-Napoca

Itinerariul perfect pentru o excursie de 10 zile în România. Cu popas la Cluj-Napoca
| Foto: Visit Cluj

Maggie şi Michael, pasionați de călătorie, şi fondatori ai blogului The World Was Here First au publicat recent un articol intitulat "Itinerariul perfect pentru o excursie de 10 zile în România". Au plecat din Bucureşti, au trecut prin Braşov, iar la mijlocul călătoriei au ajuns în Cluj-Napoca. 

"Capitala neoficială a Transilvaniei şi al doilea cel mai mare oraş din România, Cluj-Napoca, este un oraş vibrant, unde mereu ai ce face. Este unul din cele mai bune locuri de vizitat în România, graţie combinaţiei între atracţiile istorice, cafenele şi viaţa de noapte înfloritoare", spun autorii blogului de călătorii. 

Pentru început, cei doi îi încurajează pe turişti să facă un tur gratuit al oraşului alături de cei de la Cluj Guided Tours. "Aceste tururi oferă şansa de a vedea şi a cunoaşte istoria oraşului într-un timp scurt, în timp ce primeşti şi sugestii privind diverse activităţi pe care le poţi face pe timpul zilei", conchid Maggie şi Michael, care subliniază că oraşul este liniştit, iar oamenii sunt prietenoşi. 

Cei doi au nimerit în oraşul de pe Someş în timpul ediţiei din 2018 Cluj Nevers Sleeps, festival ce pune accent pe cultură şi creativitatea tinerilor. Au trecut în revistă şi localurile de hipsteri, dar şi cluburile, unde distracţia începe târziu în noapte. 

În ceea ce priveşte cazarea, bloggerii recomandă  Transylvania Hostel, Hotel Capitolina City Chic, însă menţionează că sunt nenumărate alte oferte şi oferă un link către Booking.com. Maggie şi Michael şi-au încheiat vizita în România la Timişoara. Articolul integral AICI! 

Comenteaza