Video Love Story cu Happy End la Cluj. Americanul oprit în martie pe aeroport a revenit și s-a căsătorit cu tânăra clujeancă pe care a cunoscut-o online

Love Story cu Happy End la Cluj. Americanul oprit în martie pe aeroport a revenit și s-a căsătorit cu tânăra clujeancă pe care a cunoscut-o online

Americanul care fost oprit de vameși, în luna martie, pe Aeroportul din Cluj, a revenit și s-a căsătorit cu tânăra din Dej, pe care a cunoscut-o online.

“- Vrei să te căsătoreşti cu mine în aeroport? – Absolut!” Așa a decurs scena demnă de un film de dragoste care s-a petrecut în urmă trei luni în faţa terminalului de sosiri de pe Aeroportul din Cluj, când americanul a venit în România pentru a se întâlni cu tânăra din Dej, cu care avea o relație online de un an. 

Americanul a fost oprit atunci în zona neutră din aeroport și nu a fost lăsat să intre pe teritoriul țării, vameșii considerând că vizita sa este nejustificată. 

Tânărul american nu s-a lasat și a decis să mai facă o încercare, dar pe cale terestră. Instinctul i-a dictat bine, astfel că a reușit să ajungă în cele din urmă la Dej, unde era așteptat de Larisa. Deși mulți nu credeau că cererea în căsătorie din aeroport a fost una serioasă, odată ajuns în țară, bărbatul a început “lupta” pentru a-și îndeplini visul – acela de a se căsători cu aleasa inimii, scrie Dejeanul.ro.

După aproape 3 luni în care cei doi s-au lovit de birocrația românească, de acte traduse, copiate, avizate, semnate, contrasemnate și plimbate de la un birou la altul pentru a convinge autoritățile statului că ceea ce își doresc cu adevărat este să fie în mod oficial o familie, cei doi au reușit să ajungă în fața primarului unde au spus “DA” și au devenit o familie.

Comenteaza