Mircea Bravo se însoară!

Mircea Bravo se însoară!
| Foto: Captura video - Mircea Bravo Facebook

Cunoscutul vlogger român Mircea Bravo, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, a anunțat că se însoară „săptămâna viitoare”, potrivit infobistrita.ro.

Mircea Bravo participat sâmbăta trecută la evenimentul de lansare a traseului Via Transilvanica din Bistrița. În discursul susținut la eveniment, Mircea Bravo a vorbit despre mândria sa de a fi bistrițean, anunțând că se va căsători săptămâna viitoare cu o fată din Bistrița.

„Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari!

Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare", a spus Mircea Bravo, potrivit infobistrita.ro.

"Eu sunt un om care poate par liber, dar am multe complexe și când am ajuns la Cluj cumva mi-era rușine să zic că sunt din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, credeam că poate nu e ok, nu e cool, că sunt oameni mult mai cool acolo la Cluj. (...)

Mi-am pus de multe ori întrebarea: unde e bine să trăiești? În ce fel de oraș, în ce fel de mediu, cu ce fel de oameni? Mi-am dat seama, din cărți, că e bine să trăiești într-un loc unde să ai un scop mai mare decât tine, să fii implicat și să ai relații personale, o comunitate", a declarat Mircea Bravo la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistrița. 

Într-un interviu acordat unui vlogger din Republica Moldova și urcat pe Youtube în luna martie 2022, Mircea Bravo (34 de ani) a vorbit despre iubita sa despre care a spus că este cadru universitar, diferența de vârstă dintre ei fiind de opt ani. Vloggerul a mai arătat că a vrut să o țină departe de ochii lumii pe iubita sa, fără a oferi detalii despre planurile de nuntă.

Comenteaza