Video Momentul în care Will Smith l-a lovit în faţă pe Chris Rock, la OSCAR 2022: "Să nu mai aud numele soţiei mele din gura ta spurcată!"

Momentul în care Will Smith l-a lovit în faţă pe Chris Rock, la OSCAR 2022: "Să nu mai aud numele soţiei mele din gura ta spurcată!"
| Foto: AP Photo

Cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Oscar a fost zguduită de un moment incredibil: Will Smith, ofensat de o glumă făcută de Chris Rock despre soţia sa, Jada Pinkett Smith, l-a pălmuit și înjurat pe cunoscutul comediant.

După ce Rock i-a spus în glumă lui Smith că aşteaptă cu nerăbdare o continuare a filmului "G.I. Jane", Smith s-a ridicat de pe scaunul său de lângă scenă, s-a îndreptat spre Rock şi l-a lovit cu palma peste faţă. După ce s-a aşezat la loc, Smith i-a strigat lui Rock "să nu mai scoţi numele soţiei mele din gura ta spurcată!".

Aceasta nu este prima dată când Rock o aduce în discuţie pe Pinkett-Smith la Oscaruri. În 2016, ultima dată când Rock a fost gazda ceremoniei, el a spus: "Jada Pinkett Smith boicotând Oscarurile este ca şi cum eu aş boicota chiloţii Rihannei - nu am fost invitat!".

Momentul a şocat publicul de la Dolby Theatre şi telespectatorii de acasă. La pauza publicitară, prezentatorul Daniel Kaluuya s-a apropiat pentru a-l îmbrăţişa pe Smith, iar Denzel Washington l-a escortat până la marginea scenei. 

Până în acel moment, spectacolul decursese destul de bine. Ariana DeBose a devenit prima afro-latină care a câştigat un premiu Oscar pentru actriţă în rol secundar, în timp ce Troy Kotsur a devenit primul actor surd care a câştigat un premiu.

Ulterior incidentului, Will Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor şi şi-a cerut scuze academiei şi colegilor pentru incident: "Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti", a spus el.

Comenteaza