NASA te angajează să protejezi Pământul de extratereştrii. Salariul, pe măsură

NASA te angajează să protejezi Pământul de extratereştrii. Salariul, pe măsură
NASA e în căutarea unui „ofiţer de protecţie planetară” care să apere Pământul de contaminarea extraterestră şi să se asigure că planeta noastră va evita contaminarea lumilor străine pe care încearcă să le exploreze.

Agenţia spaţială americană este preocupată de ceea ce se întâmplă în spațiul extraterestru, așa că oferă acum un loc de muncă de „ofiţer de protecţie planetară", conform fossbytes.com.

Acest ofiţer ar trebui să apere Pământul de contaminarea extraterestră şi să se asigure că planeta noastră va evita contaminarea lumilor străine pe care încearcă să le exploreze.

Pe acest post, până acum, au existat doi ofițeri de protecție planetară: unul angajat de către NASA și unul de către Agenția Spațială Europeană. În prezent, Catherine A. Conley ocupă această poziție în cadrul agenției americane.

Salariu începe de la 124.406 de dolari pe an și poate ajunge până la 187.000 de dolari pe an. Dacă ai "cunoștințe avansate privind la protecția planetară, conform cerințelor potrivit categoriilor de misiuni existente", poți aplica.

În plus, trebuie să fi demonstrat că ai experiență în a planifica, executa sau supraveghea elemente ale unor programe spațiale de importanță națională. În această situație, trebuie să ai și abilitatea de a lua decizii diplomatice care rezultă în soluții cu câștig pentru toată lumea în situații extrem de dificile.

Trebuie să ai și studii de inginerie, de fizică sau de matematică, iar contractul se semnează pe o perioadă de trei ani, după care poate fi prelungit. Totuși, dacă te intereseazăacest post, trebuie sa știi că una dintre condiții este ca aplicantul să aibă cetățenie americană.

 

Comenteaza