Foto Ora Pământului la Cluj-Napoca. Primăria a stins iluminatul ornamental de pe două clădiri din centru

Iluminatul interior şi exterior al Primăriei Cluj-Napoca a fost întreruptă sâmbătă, pentru a marca Ora Pământului.

Primăria Cluj-Napoca s-a alăturat și în acest an inițiativei „Ora Pământului” (Earth Hour), prin stingerea iluminatului ornamental de pe două clădiri din centrul municipiului: Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” (Piața Lucian Blaga) și sediul Primăriei (strada Moților nr. 3) sâmbătă, 25 martie 2023, între orele 20.30 şi 21.30.

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour/ Ora Pământului. Ediția a 17-a a avut loc sâmbătă, 25 martie 2023, la ora 20:30.

"Cum ar fi dacă toți oamenii de pe Planetă și-ar propune să facă ceva mic, pentru a proteja mediul înconjurător, în fiecare lună?  Oricât de mic, dar să fie practicat metodic și pentru o perioadă mai lungă", transmite promotorul acestei mișcări, World Wide Fund for Nature Australia, o organizație nonguvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de către WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007.

loading...
Comenteaza