Orașul din România care a devenit cel mai bogat! Clujul este doar pe locul 10 în TOP

Orașul din România care a devenit cel mai bogat! Clujul este doar pe locul 10 în TOP
| Foto: Foto: Facebook Allen Coliban

Dacă până acum credeai că București sau Cluj sunt cele mai bogate orașe din România, o nouă analiză demontează acest „mit”.

Multă lume se așteaptă ca cel mai bogat oraș din România să fie Bucureștiul sau Clujul, însă nu este deloc așa. Țara noastră are o mulțime de oportunități, iar dacă te gândești să te muți într-un alt oraș, orintează-te către unul profitabil.

În judeţul Braşov se află cel mai bogat oraș din ţară. Mai exact este vorba despre Ghimbav, care se află pe primul loc în top şi este situat în imediata vecinătate a orașului Brașov. Acest oraș are o economie dezvoltată, iar succesul se datorizează doar economiei locale, după ce s-au făcut investiții și proximități față de transportul local.

Alt aspect care ridică în top orașul Ghimbav este numărul mare de angajați, acesta fiind mult mai mare ca numărul locuitorilor. Prin acest fel se vede că primarul a reușit să atragă forța de muncă și o parte din aceste venituri ajung la bugetul localității.

Următoarele orașe din topul celor mai bogate din țara noastră sunt: Mioveni, Argeș; Otopeni, Ilfov; Voluntari, Ilfov. Bucureștiul și Clujul se află pe ultimele locuri, mai exact pe nouă și pe zece, dar există o explicație clară pentru asta, potrivit spynews.ro.

Comenteaza