Povestea Adrianei Ionică. Abandonată într-un orfelinat din Cluj, românca a ajuns pe cele mai mari scene internaționale

Povestea Adrianei Ionică. Abandonată într-un orfelinat din Cluj, românca a ajuns pe cele mai mari scene internaționale

Adriana Ionică a fost abandonată într-un orfelinat din Cluj, însă cum soarta i-a surâs, aceasta a ajuns o femeie de mare succes. 

Având un accent britanic și o diplomă la o școală privată, nimeni n-ar fi ghicit că orfelinatul din România a fost parte din povestea ei de viață.

Orfelinatul Ionicăi Adriana face parte dintr-o serie de povești care au pus România pe harta neagră a Europei. La începutul anilor 2000, condițiile mizere din orfelinatele românești ne-au adus în atenția internațională. 

Adriana a fost una dintre norocoasele din orfelinatele românești, fiind cea care a tras lozul câștigător la această loterie a adopțiilor. Ionica Adriana a fost aleasă de o familie care avea grijă de o afacere într-un cadru pitoresc din North Yorkshire și care se străduiau de foarte mult timp să aibă un copil, dar fără succes.

Astfel, Adriana Ionica a plecat de la avea nevoie de tot, inclusiv mâncare și apă, la a avea tot ce-și dorește. A plecat dintr-un cadru depresiv, în care muștele erau cele mai active vietăți, unde ideea de dragoste maternă era complet străină, iar alimentația era deficitară. 

Într-o călătorie demnă de filmele de Hollywood, actrița a decis să se reîntoarcă la origini, Aceasta a plecat pentru a se reîntâlni cu ceilalți membri din familia sa: mama ei biologică, o soră vitregă din California, dar și o altă soră din Sicilia, de care nici nu știa. 

Povestea Adrianei Ionica face parte din cele care au reușit să scape cu viață. Foarte mulți copii ce locuiau în orfelinatele comuniste își găseau, de cele mai multe ori, sfârșitul acolo. În urma studiilor realizate, se pare că aproximativ 20,000 de copii au murit în orfelinatele din România în perioada anilor 1966 - 1989, cazul fiind investigat de o echipă de reporteri BBC, la începutul anilor 2000.

Aceasta a fost lăsată la orfelinat de către părinții ei care nu-și puteau permite să o hrănească. Aceștia erau victime ale regimului comunist din România, care a interzis orice metodă de contracepție și avortul, într-o dorință megalomaniacă de a crește sporul natural al României și, în cele din urmă, economia, potrivit click.ro.

Ionica Adriana este printre cele mai apreciate actrițe din Marea Britanie, fiind cunoscută pentru aparițiile sale în mai multe producții de renume național și internațional. Aceasta s-a născut în 1988 și a trăit o bună parte din copilărie în orfelinatele românești, puternic aduse în atenția internațională în urma reportajului de la BBC.

La finalul anului trecut, Ionica juca rolul Prințesei Jasmine în piesa „Aladdin”, pe scena Teatrului Forum din orașul Billingham. Anterior, actrița a jurizat competiția muzicală „All Together Now”, difuzată de BBC1.

A fost prezentatoare BBC Radio York și BBC Country File Live și a mai jucat în filmul „Spirital Phantoma”, în serialele „The Syndicate” și „Humbly Selfish”.

Comenteaza