Prinţul Charles, încântat de pâinea secuiască

Prinţul Charles, încântat de pâinea secuiască
Prinţul Charles a fost încântat de pâinea secuiască tradiţională cu cartofi pe care a gustat-o la petrecerea câmpenească organizată de sătenii din Valea Zălanului (Covasna).

Prinţul Charles a fost încântat de pâinea secuiască tradiţională cu cartofi pe care a gustat-o la petrecerea câmpenească organizată de sătenii din Valea Zălanului (Covasna), el considerând interesant că această pâine se vinde acum şi în Marea Britanie, fiind produsă la brutăria unui covăsnean.

Omul de afaceri Dioszegi Laszlo din Sfântu Gheorghe, proprietar al unei brutării din oraş şi care din acest an vinde pâine secuiască tradiţională, cu cartofi, şi în Marea Britanie, unde şi-a deschis o brutărie, a participat şi el, joi, la petrecerea câmpenească organizată de localnicii din Valea Zălanului în cinstea Prinţului Charles.

Dioszegi Laszlo a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că din această pâine cu cartofi a gustat şi Prinţul Charles la petrecerea organizată în livadă, unde aproximativ 50 de localnici au întins mese cu bucate tradiţionale.

"Prinţul Charles a apreciat că este foarte gustoasă şi s-a interesat dacă pâinea este făcută din făină de grâu", a povestit omul de afaceri covăsnean.

 

Comenteaza