Raul Chiș, prezentator REALITATEA TV Cluj: N-aș da Clujul pentru nimic

Raul Chiș, prezentator REALITATEA TV Cluj: N-aș da Clujul pentru nimic
ziuadecj.ro vă prezintă vedetele REALITATEA TV Cluj, altfel decât le știți de la televizor.

Originar din Zalău, Raul Chiș a făcut primele încercări în domeniul mass media, imediat după absolvirea liceului, la o televiziune locală din orașul natal. A urmat apoi o perioadă în care a fost producător de știri la TVR, iar proiectul REALITATEA TV  a însemnat pentru el o mare provocare, pe care a acceptat-o pentru că îi permitea să treacă din spatele ecranului, pe marele ecran. 

"După ce am apărut pe sticlă s-a întâmplat de multe ori ca oameni necunoscuți să îmi spună pe stradă că le par o prezență familiară, dar, de obicei nu le dau nici un indiciu despre faptul că m-au văzut la televizor", spune Raul.

Jurnalistul este pasionat de natură. "Prefer de o mie de ori să urc pe vârful unui munte decât să stau în cea mai luxoasă cafenea din Cluj, fapt pentru care, dacă ar fi să mă reprofilez pe un alt domeniu al televiziunii, mi-ar plăcea să fac reportaje de călătorie, inclusiv în România, pentru că există multe locuri cu tradiții deosebite", ne-a mai împărtășit el.

La capitolul modele în profesia aleasă, Chiș apreciază pertinența și bunul simț al celor care fac meseria de jurnalist, dar nu are nici o persoană care să îi fie un exemplu, ține doar să mulțumească celor care l-au format ca specialist în domeniu.

Absolvent al Facultății de Filosofie, Raul preferă, în puținul său timp liber să citească literatura universală, în special, lucrările lui Balzac. Cât ține de bucătăria preferată, prezentatorul o preferă pe cea marocană. "Îmi place pentru că e mai exotică, mai picantă, cu foarte multe arome".

"Totuși, cel mai mult îmi place ca timpul liber să îl petrec alături de soția mea, Nico. Ne place să ieșim în aer liber și ambii considerăm că a fi mereu tânăr este chiar o stare de spirit care ne caracterizează", subliniază Chiș.

Printre pasiunile lui Raul se mai numără înotul, tenisul de câmp, fotbalul de masă și, desigur, muzica rock. "Sunt un rocker până în măduva oaselor, chiar am făcut timp de 10 ani chitară bass", a mai menționat el.

Cu toate că a vizitat foarte multe orașe, Raul Chiș crede că exilul poate fi traumatizant, anume din acest motiv nu ar da Clujul pentru nimic.

 

Comenteaza