Foto Rodizio, noul restaurant cu specific brazilian din Cluj Napoca (P)

Când vine vorba de locuri unde putem servi cea mai savuroasă mâncare, Clujul se bucură de nenumărate restaurante care pun la dispoziția clienților o gamă vastă de preparate și delicii pentru delectarea papilelor gustative.

În completarea celor existente până acum, La Villa Cluj aduce un nou concept de restaurant, Brazilian Grill Rodizio, ideal pentru iubitorii preparatelor din carne. Conceptul are la bază specificul bucătăriei braziliene, cu preparate atent selecționate, pregătite de către bucătari brazilieni și servite într-un mod unic.

Meniul Rodizio se împarte în 2 secțiuni principale: Churrasco și à la carte.

Churrasco: înglobează modul în care este preparată mâncarea. Mai exact, sapada, pe care sunt așezate cele 7 tipuri diferite de carne și gătite pe cărbuni încinși. Dacă se optează pentru servirea preparatelor Churrasco, costul este de 80 lei, iar cu acestea poți să te delectezi până te saturi. Meniul cuprinde Salsiccia Braziliană, Piept de pui cu bacon, Pulpe de pui, Copin de porc, Coaste de porc, Mușchi file vită, Picanha și Bufet, asortate perfect cu desertul Giada's sweet ananas. Servirea acestor preparate se face doar după ora 18:00, în fiecare zi.

Tot pe modelul all-you-can-eat, Brazilian Grill Rodizio pune la dispoziția clienților bufetul, unde preparatele sunt mult mai diversificate, cuprinzând Salată Tropicală de creveți, Paste tricolor, Feijoada Braziliana cu orez basmati, Brânzeturi italienești, Banană prăjită și multe altele. Pe lângă bufet, meniul à la carte se servește în intervalul 12:00-24:00, preparatele fiind savuroase și preparate conform rețetelor specific braziliene.

Rodizio: modul de servire a preparatelor Churrasco aduce un plus de diferență pentru restaurantul Brazilian Grill Rodizio. Fiecare client dispune de un jeton cu două fețe, una roșie și una verde. Chelnerii trec periodic pe la masa fiecăruia, iar atât timp cât jetonul este cu partea verde în sus, ei vor continua să ofere clienților cele 7 tipuri de preparate. Când fața acestuia este roșie, se înțelege faptul că momentan clientul nu dorește să mai servească.

În completarea mâncării, restaurantul dispune de vinuri italienești și românești care se integrează perfect cu preparatele specifice, oferindu-le un plus de savoare.

Masa se poate lua atât în incinta restaurantului Rodizio, cât și afară, pe terasă. În cazul în care condițiile meteo nu sunt favorabile, terasa se poate închide, oferindu-le clienților confortul de care au nevoie.

Brazilian Grill Rodizio este situat în incinta La Villa Cluj, situat în cartierul Borhanci, strada Nordului. Locul este special ales pentru liniștea pe care o oferă și pentru panorama spectaculoasă asupra orașului. Rodizio este unicul restaurant cu specific brazilian din România, unde se pot servi preparate specifice, gătite de bucătari brazilieni.

Mai multe detalii despre concept și preparate puteți găsi pe paginile de Facebook și Instagram sau urmărind #rodiziocluj #churrascocluj și #churrascaria.

Comenteaza