Foto „România celor o mie de lumi’’. Site-ul care îţi arată locuri din România care seamănă izbitor cu obiective râvnite de pe mapamond

„România celor o mie de lumi’’ este o campanie inedită lansată de doi jurnaliști de televiziune, Sebestian Secan și Laura Vereha, în scopul susținerii și promovării turismului din țara noastră. 

"Călătoriile în țară pentru a realiza reportaje în colțuri izolate și greu de ajuns sunt cele care m-au inspirat să scriu, astăzi, pe blog, despre România mai puțin știută.Pentru mine, călătoriile sunt o provocare, atât cele din România, cât și cele de afară. Astăzi mă întorc dintr-o deplasare din Apuseni, iar mâine, îmi rezerv un bilet într-un colț de lume. Dacă în viața de zi cu zi, ești previzibil și repetitiv: știi de azi cam ce te așteaptă mâine, parcurgi cu ochii închiși drumul până la muncă, atunci când pleci departe, înveți multe de la oamenii pe care-i cunoști pe drum și de la locurile pe care le vezi", declară Sebastian Secan, care a fost o perioadă şi jurnalist la Cluj. 

Câteva articole despre Cluj şi Transilvania 

Top 10 pensiuni superbe din Cluj, pentru un city break, în cel mai cool oraș din România

În România ca-n Thailanda? Cabana superbă cu piscină infinită, care atinge cerul

Am găsit Elveția României, într-un sat superb, neștiut, din raiul Apusenilor

Lansat în noiembrie 2018,  calatorinbascheti.ro a devenit foarte repede unul dintre cele mai cunoscute și influente bloguri de travel din România. Blogul își propune să arate publicului România neștiută, uimitoare, de poveste, cu locuri despre care n-ai bănui că sunt la noi în țară, precum și destinații de poveste din străinătate. Împreună, am ajuns în 44 de țări. Cu peste 140.000 de fani pe Facebook și 1.026.000 recordul de vizitatori unici pe lună, calatorinbascheti.ro este cel mai citit din România pe contentul de travel care vizează destinațiile din țară. Articolele calatorinbascheti.ro sunt constant în topul Zelist.ro, site-ul care monitorizează articolele virale din blogosferă.

UNDE AU AJUNS?

44 DE ȚĂRI

Europa: Italia, Franța, Bulgaria, Spania, Portugalia, Germania, Austria, Ucraina, Slovenia, Slovacia, Grecia, Polonia, Ungaria, Olanda, Turcia, Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Cehia, Croația, Moldova, Gibraltar, Serbia.

Asia: Japonia, Thailanda, Coreea de Sud, Singapore, Taiwan, China, Vietnam, Indonezia, Malaezia, Hong Kong, Macau.

Africa:  Capul Verde, Seychelles, Maldive, Tunisia, Mauritius.

America de Nord: Mexic

Orientul Mijlociu: Qatar, Dubai, Israel.

America de Sud: Brazilia

Comenteaza