Foto Spectacol invitat, inspirat din fabule și povești internaționale, la Teatrul Puck, în acest weekend

Spectacol invitat, inspirat din fabule și povești internaționale, la Teatrul Puck, în acest weekend

Cei mici și cei mari sunt așteptați, în acest weekend, la teatrul de păpuși „Puck” cu două spectacole, dintre care unul prezentat de asociația AnimaArt.

Un spectacol pentru copii foarte mici va fi prezentat de asociația AnimaArt duminică, 8 octombrie, la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Este vorba de „Anotimpurile”, inspirat din fabule și povești internaționale, realizat de cunoscuta actriță Dana Bonțidean. Spectacolul este programat de la orele 11 și 12.30. De asemenea, sâmbătă, 7 octombrie, va fi susținut spectacolul „A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, după R. Kipling, în regia lui Koblicska Kálmán.

În spectacolul „Anotimpurile” pe care artiștii asociației clujene AnimaArt îl vor susține la Teatrul Puck duminică, 8 octombrie, de la orele 11 și 12.30, totul se subordonează temei trecerii timpului.

Este un spectacol special, plin de candoare, poezie și fantezie. Regia animă totul: cuvânt, actor, păpușă. Astfel, ieșirea actorului-mânuitor din vechea convenție (de după paravan) nu mai surprinde pe nimeni. Decorul se îmbină armonios cu păpușile, atent și ingenios concepute de Sandu Marian, un scenograf de excepție. Nu vă dezvăluim mai mult. Veniți să vedeți căderea unei frunze?

Spectacol invitat, inspirat din fabule și povești internaționale, la Teatrul Puck, în acest weekend

Text inspirat din fabule și povești internaționale adaptat de Dana Bonțidean.

Distribuție: Enikő Takács, Dana Bonțidean și Leonard Viziteu.

Regia: Dana Bonțidean.

Vârsta minimă recomandată este de doi ani.

Pentru sâmbătă, 7 octombrie, pe aceeași scenă este programat spectacolul „A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, după R. Kipling, în regia lui Koblicska Kálmán.

Simpaticul elefănțel tulbură liniștea animalelor din junglă punând prea multe întrebări. Ca urmare, este alungat și are parte de multe aventuri care îl fac mai înțelept.

Distribuția este alcătuită din Balogh Dorottya, Giriti Réka, Patka Ildikó, Péter Izolda, Pünkösti Laura, Csortán Márton, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Spectacol invitat, inspirat din fabule și povești internaționale, la Teatrul Puck, în acest weekend

Spectacole ale Teatrului „Puck” la festivaluri din Iași și Timișoara

La finalul săptămânii trecute, spectacolul „Pălăria buclucașă”, în regia lui Rachel Warr și a Andrei Cotiușcă a obținut Premiul juriului copiilor la Festivalul Internațional al Artei Păpușilor Mostar - FLUM 2023.

Și săptămâna curentă este plină de activități în programul artiștilor Teatrului „Puck”. Marți, 3 octombrie, a fost prezentat la sediu spectacolul „Cei trei purceluși”, în regia lui Rumi László. În aceeași zi, spectacolul „Állatmesék”/ „Povești cu animale”  a fost prezentat la Grădinița „Albinuța” din Cluj-Napoca. Miercuri, 4 octombrie și joi, 5 octombrie, la sediul instituției a fost susținut spectacolul „Plüm-Plüm  kalandjai”/„Aventurile lui Plüm-Plüm”, în regia Ibolyei Varga. Tot joi, spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, în regia Angelicăi Pamfilie, va fi prezentat în cadrul celei de-a opta ediții a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” de la Timișoara. De asemenea, duminică, 8 octombrie, spectacolul „Don Quijote”, în regia lui Ion Brancu, va fi prezentat la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iaşi (FITPTI).

Cum se achiziționează biletele

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Pentru spectacolele instituției din această perioadă nu se fac rezervări.

Comenteaza