Video Tanti Lenuța din Chinteni, cum a primit rolul bunicii din clipurile lui Mircea Bravo: "Aţi mâncat?"

Tanti Lenuța din Chinteni, cum a primit rolul bunicii din clipurile lui Mircea Bravo: "Aţi mâncat?"

Tanti Lenuța a devenit celebră pe internet după ce a apărut în clipurile lui Mircea Bravo. Deși joacă acest rol, bătrânica din Chinteni nu este bunica adevărată a lui Mircea Bravo.

În cadrul unui podcast, Mircea Bravo a vorbit despre celebrul personaj „Bunica” alături de care apare în poate cele mai vizualizate filmuleţe create de el.

„Tanti Lenuța este un personaj foarte interesant şi foarte plăcut. Ea mai apărut în videoclipuri de muzică populară, a mai avut chiar o emisiunea la televizor înaintea noastră. Ea cu mama ei aveau o rubrică la televiziunea Look TV din Cluj, unde erau doua băbuţe care vorbeau despre poker sau despre machiaj. Era super funny contradicţia asta dintre personaj şi despre ce discutau”, a povestit Mircea Bravo.

Cu toate acestea, puţină lume ştie că Tanti Lenuța a avut anterior o emisiune TV alături de mama ei, la postul Look TV din Cluj. Cele două băbuțe din Chinteni aveau un farmec aparte și erau îndrăgite de multă lume. Însă, emisiunea lor s-a terminat, iar Mircea Bravo a simțit că acest personaj va fi îndrăgit de lume, astfel că a decis săcolaboreze cu ea.

„Am mers la ea, ne-am prezentat şi am întrebat-o dacă vrea să facă nişte filmuleţe cu noi. A zis: «da, cum să nu, aţi mâncat?» Ne-a invitat la ea în casa şi ne-a servit cu mâncare. Am filmat doua clipuri şi amândouă ţin minte că au făcut 2-3 milioane de vizualizări din start. Şi pe parcurs Tanti Lenuța a prins putere în clipurile noastre”, a mai spus Mircea Bravo.

Întrebat dacă pentru Tanti Lenuța a contat cu cât o să fie plătită, creatorul de conţinut a mărturisit că nu au discutat înainte o anumită sumă. „Nu a fost nicio discuţie pe tema financiară. Din start a zis da şi noi i-am dat nişte bani. A zis «no, e foarte bine». Clipurile noastre sunt tot mai urmărite, lumea o cere tot mai mult. Sunt clienţi care vor un clip cu Tanti Lenuța, chiar săptămâna asta am filmat o reclamă pentru TV. Prima dată când am filmat cu ea o oră şi jumătate i-am dat 500 de lei.

Nu a fost reclama, nu am câştigat nimic din clipurile alea, le-am făcut pentru oameni. Acum dacă nu este un video comercial o plătim cu o anumită sumă, dacă este comercial îi plătim un procent din cât e video-ul respectiv. Tanti Lenuța e foarte mulţumită, noi încercam să fim atenţi când ne zice că i s-a stricat cuptorul, are probleme cu pavajul, tot timpul o să fim acolo pentru ea”, a mai spus Mircea Bravo.

Comenteaza