Timpuri Noi, Viţa de Vie şi indienii

Timpuri Noi, Viţa de Vie şi indienii
Clujenii au variante diverse pentru a se delecta zilele viitoare: de la concerte în Janis şi My Way la chefuri studenţeşti.
Cei care doresc să-şi petreacă timpul liber în oraş pot alege în următoarele zile variante de “evadare” din rutina cotidiană: îi aşteaptă concerte în cluburi, dar şi deschiderea unui restaurant cu specific indian.

Formaţia Timpuri Noi va urca pe scena din clubul My Way miercuri, de la ora 22:00. Trupa Viţa de Vie va concerta, tot miercuri, de la ora 21:00, în Janis Club. Un bilet de intrare costă 12 lei pentru posesorii de card Janis, respectiv 15 lei pentru restul lumii. Restaurantul cu specific indian Indigo se deschide oficial joi, pe strada Piezişă. La adresa www.indigorestaurant.ro, gurmanzii pot consulta meniul localului, care include preparate vegetariene, din carne de peşte, miel ori pui, asezonate cu sosuri aromate.

Clubul Ring va găzdui marţi seară “cel mai incitant show studenţesc din Cluj, care te provoacă să îţi dezvălui armele seducţiei”. Petrecerea, care debutează la ora 20:00, le invită pe fete să demonstreze că sunt “ partenera potrivită pentru Don Juan şi o adevărată Miss Student”. Organizatorii evenimentului promit preţuri studenţeşti - intrarea 10 lei, o bere - 3,5 lei, dar şi premii în bani şi în produse.

Pianista Dana Borşan va susţine marţi un recital cu lucrări ale compozitorului Frédéric Chopin. Evenimentul, care are loc în cadrul stagiunii Filarmonicii de Stat “Transilvania”, se va desfăşura începând cu ora 19:00, la Academia de Muzică “Gh. Dima”, Sala Studio. Clujeanca Dana Borşan a susţinut cursuri de măiestrie la Catania, Wuppertal, Essen şi la conservatoarele din Weimar, Stuttgart, Paris, Cork şi Oslo, a fost membru al juriilor concursurilor internaţionale din Hong Kong, Oslo, Guerande, Bucureşti, Arad. În paralel cu activitatea artistică, Dana Borşan este profesor doctor la Universitatea de Muzică Bucureşti şi conduce din 1990 o clasă de pian. Clujenii pasionaţi de artă sunt invitaţi marţi, de la ora 18:30, la opereta în trei acte, titrată în limba română, “Bal la Savoy”. Dirijor va fi Janko Zsolt.

Petreceri în Obsession

Doritorii de distracţie sunt aşteptaţi miercuri, de la ora 21:00, la Balul studenţilor maghiari, care va avea loc în clubul Obsession. Un bilet de intrare la eveniment costă 20 de lei pentru posesorii de Omnipass şi 25 de lei pentru restul participanţilor, dacă este achiziţionat până în seara evenimentului. Biletele cumpărate la intrarea în club costă 30 lei. Asociaţia Studenţilor de la Business invită petrecăreţii la Hollywood Vintage Party. Manifestarea va avea loc marţi, în clubul Obsession, cu începere de la ora 18:30, iar invitatul special este artistul Alex Velea.

Comenteaza