Tinerii cercetători, invitați la concurs

Tinerii cercetători, invitați la concurs
Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu prof. Rada Flavia Mihalcea, cetățean de onoare al municipiului, organizează cea de-a doua ediție a unui concurs care își propune recunoașterea tinerilor cercetători din domeniul științei și ingineriei.

Competiția "Tineri Cercetători în Știință și Inginerie" se adresează tinerilor cercetători care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății.

"Înscrierile se pot face până în data de 10 mai 2016, iar câștigătorii concursului vor fi anuntați în 15 iunie. Câștigătorii concursului vor primi câte o diplomă și o sumă de bani, care vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Rada Mihalcea, în cursul lunii iulie", anunță organizatorii.

Concursul se adresează tuturor tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani (împliniți până la data de 31 decembrie 2016), care lucrează într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii.

Pentru a se înscrie, candidaţii trebuie să trimită la adresa de email tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com o scrisoare de nominalizare în care să-şi sublinieze meritele și să demonstreze motivul pentru care sunt potriviţi pentru premiul "Tineri Cercetători în Știință și Inginerie", CV-ul, trei scrisori de recomandare şi o copie dupa buletin. Termenul limită pentru înscrieri este data de 10 mai 2016.

Comenteaza