Top 5 cele mai așteptate evenimente și concerte din România

Top 5 cele mai așteptate evenimente și concerte din România

După mai bine de doi ani în care pandemia a dat peste cap lumea întreagă, concertele pot fi momentele de care aveam cu toții nevoie. Anul 2022 devine unul mai permisiv din punct de vedere al evenimentelor la care putem merge, în contextul în care restricțiile au fost eliminate.

Așadar, anul acesta s-a dat liber la distracție. În continuare poți citi un top cinci al celor mai așteptate evenimente și concerte din 2022 în România:

1. Saga Festival

Saga Festival este unul dintre cele mai populare evenimente din București. Festivalul are loc de câțiva ani și se desfășoară la Arena Națională timp de trei zile. Merită să mergi să te bucuri de muzică bună, oameni plini de energie și să ai parte de o experiență de neuitat!

Anul acesta Saga Festival are loc în perioada 3-5 iunie. Printre artiștii care vor concerta la actuala ediție sunt DJ Snake, Jax Jones, Joel Corry, Mashmello, Salvatoare Ganacci, Dom Dolla, Honey Dijon, James Hype sau Vanotek. Dacă te afli în București în acea perioadă și asculți muzică electronică, atunci acest festival este alegerea perfectă.

2. Untold

Poate cel mai cunoscut festival de muzică din România este Untold. Evenimentul se desfășoară, de obicei, în luna august, dar în 2020 a fost decalat pentru luna septembrie. Trebuie să știi că Untold are loc în Cluj-Napoca și biletele trebuie achiziționate din timp fiindcă tinerii petrecăreți își rezervă locurile cu multe luni înainte. De asemenea, va trebui să îți rezervi din timp cazarea. Dacă nu vei reuși să găsești un loc de dormit, poți opta pentru cort. Mulți tineri care aleg experiența Untold vor să doarmă în cort pentru a trăi o experiență unică.

Printre cei mai cunoscuți artiști care vor concerta în acest an la Untold sunt Major Lazer, Kygo, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Steven Aoki, Tojamo sau Vini Vici.

3. Neversea

Neversea, la fel ca Saga Festival, este un eveniment relativ nou apărut în România. Festivalul a avut prima ediție în 2017 și transmite un vibe diferit față de Untold sau Saga Festival. Oamenii dansează pe plajă în timp ce ascultă muzică bună de la artiștii lor preferați. Ce mai pui că poți vedea răsăritul după o noapte plină de distracție?

Neversea 2022 se va desfășura în perioada 7 - 10 iulie în Constanța. Ce artiști și-au anunțat prezența? Iată doar o parte dintre ei: Alan Walker, AZTEK, Alesso, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike sau Tujamo.

4. Concert Iron Maiden

De la festivaluri de muzică electronică trecem la recomandări pentru fanii muzicii rock. Anul acesta vor veni în România britanicii de la Iron Maiden. Concertul lor va avea loc pe 26 mai, la Romexpo, în Capitală, fiind un eveniment în aer liber. De asemenea, în deschiderea spectacolului se vor afla pe scenă nemții de la Lord of the Lost, trupă cunoscută pentru stilul gothic metal.

5. Concert Armin van Buuren

Armin van Buuren este unul dintre ce mai cunoscuți și apreciați DJ din întreaga lume. Artistul olandez ar fi trebuit să concerteze în România în 2021, dar și-a amânat evenimentul din cauza cazurilor de COVID-19. Concertul lui van Buuren va fi pe 24 septembrie 2022 la București, în cadrul evenimentului Sound of Bucharest.

 

Comenteaza