Foto Vlăduţa Lupău îşi vrea fiul fotbalist de Champions League. Până atunci, "ne place la grajd la bunicu’ "

Vlăduţa Lupău îşi vrea fiul fotbalist de Champions League. Până atunci, "ne place la grajd la bunicu’ "
| Foto: https://www.facebook.com/vladutalupau
Vlăduţa Lupău îşi vrea fiul fotbalist de Champions League
Vlăduţa Lupău îşi vrea fiul fotbalist de Champions League
Vlăduţa Lupău îşi vrea fiul fotbalist de Champions League

Vlăduţa Lupău obișnuiește să își țină fanii la curent cu ce se întâmplă în viața eiprin intermediul rețelelor de socializare. Recent a dezvăluit ce planuri mari are pentru fiul ei.

Zilele trecute, soția fostului jucător de la CFR Cluj, Adi Rus, a făcut o nouă dezvăluire printr-o postare pe Internet. "Sunt la dietă. Am uitat să vă zic.”, a scris Vlăduța Lupău pe story.

Vlăduţa le-a povestit celor care o urmăresc pe Instagram că urmează o dietă și le-a arătat ce mănâncă în această perioadă caniculară: o salată de vară, cu brânză, roșii și castraveți, numai bună pentru lunile de vară.

Îndrăgita cântăreață și-a revenit repede după sarcină și se bucură de o siluetă de invidiat. A dat jos mai multe kilograme, însă nu este mulțumită de felul în care arată şi își dorește să mai elimine câteva kilograme.

Interpreta de muzică de petrecere își va sărbători și copilul vara aceasta. Băiatul ei, Iair, va împlini un an, iar artista știe deja ce va face fiul ei fie când va fi mare.

"O să zică lumea oricum nu o să fie ce îți dorești tu. O să fie ce vrea el. Eu îmi doresc să fie fotbalist, dar nu așa de liga… vreau de Champions League”, a afirmat soția fostului jucător de la CFR Cluj, Adi Rus, potrivit playsport.ro

Până atunci, micuţul se arată fascinat de grajdul bunicilor de la Simleul Silvaiei, Sălaj. "După cum se vede ne place la grajd la bunicu’. Iair e fascinat de animale", scrie artista pe pagina de Facebook.  

Comenteaza