Vrei un ZÂMBET STRĂLUCITOR? Alimente pentru ALBIREA DINŢILOR

Vrei un ZÂMBET STRĂLUCITOR? Alimente pentru ALBIREA DINŢILOR
Dacă îţi doreşti un zâmbet strălucitor, ai la îndemână o mulţime de remedii naturale, care îţi albesc dinţii.

Mai multe alimente contribuie la albirea dinţilor sau, măcar, ajută să nu vi-i pătaţi.

CĂPŞUNI

Există dovezi ştiintifice conform cărora căpşunile pot ajuta dinţii să devină mai albi, datorită enzimelor ce conţin acid malic şi vitamina C. Acidul acţionează ca un înălbitor natural şi curăţă petele, iar vitamina C curaţă placa.

BICARBONAT DE SODIU ŞI LĂMÂIE

Este una dintre cele mai populare metode de albire a dinţilor acasă. Reacţia chimică dintre aceste două ingrediente creează un zâmbet strălucitor. Medicii recomandă să foloseşti această metoda doar o dată pe săptămână.

FRUCTELE ŞI LEGUMELE CROCANTE

Merele, ţelina, morcovii acţionează ca o periuţă de dinţi naturală. Îndepărtează excesul de alimente şi bacteriile din gură şi ajută la eliminarea petelor de pe suprafaţa dinţilor. La albirea dinţilor ajută şi acizii din compoziţie.

ULEI ORGANIC

Este un remediu indian pentru îmbunătăţirea sănătăţii orale, dar şi a intregului organism. Procesul este simplu şi inofensiv. Ce trebuie să faci este să iei o lingură de ulei pur, organic, şi să-l plimbi prin gură timp de 15-20 de minute. După, clăteşte-ti bine gura cu apă şi bea 2-3 pahare de apă plată.

PAI DE BĂUT

Nu este un aliment, dar este cel mai la îndemână accesoriu pentru cafea, ceai sau vin - băuturile care au un impact foarte nesănătos asupra dinţilor. 

 

Comenteaza