Update Video LIVE cu primarul Clujului: despre ce le-a vorbit clujenilor Emil Boc pe Facebook

LIVE cu primarul Clujului: despre ce le-a vorbit clujenilor Emil Boc pe Facebook

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, face LIVE pe Facebook pentru clujeni, despre temele importante ale orașului. 

Emil Boc a vorbit, în cadrul intervenției pe Facebook, despre:

- noile spații verzi ale orașului (de săptămâna viitoare se vor putea face programări online pentru terenurile de sport de la Baza La Terenuri) 

- ultimele zile de recensământ

- declarațiile făcute de Viktor Orban în România și necesitatea opririi lui Vladimir Putin în demersul său de a cuceri Ucraina pentru a nu îi da șansa să-și îndrepte atenția și spre alte ține și a proteja Europa democrată la care toți râvnesc („Consider declarațiile premierului Ungariei neadecvate. Nu se potrivesc nici în timp, nici în spațiul în care ne aflăm azi. Ca șef de guvern nu faci declarații politice pe teritoriul altui stat. Nu pot susține declarațiile lui, e depășit de istorie. Nu poți să dormi noaptea adăpostit sub securitatea NATO și cu banii de la UE, iar ziua să critici NATO și UE și să faci declarații de dragoste inaicului Uniunii Europene. Am trecut într-o altă perioadă a timpului. Doar domnul Putin compromite viitorul unei națiuni, încercând să reînvie demonii trecutului).

- centura metropolitană și metrou

- bilete gratuite de autobuz în schimbul deșeurilor reciclabile (program pilor în Zorilor, continuat săptămâna viitoare în Mănăștur în zon Flora), continuarea programului Vinerea Verde - tansport gratuit cu mijloacele CTP

- lucrările pe malurile Someșului - Grigorescu (finalizare iunie 2023)

- regionalizare ("Voi rămâne un susținător. România este prea centralizată dpdv administrativ. Mă îndoiesc că mai există resurse politice până la final de mandar, dar cred că e un proiect important pentru 2024 - care să aducă mai mulți bani țării'')

- sporurile pentru obezitate primite de funcționarii municipalității conform legii, etc.

Comenteaza