Mama unui elev din Cluj-Napoca, cercetată penal după ce a prezentat la şcoală un certificat fals de vaccinare anti-COVID-19

Mama unui elev din Cluj-Napoca, cercetată penal după ce a prezentat la şcoală un certificat fals de vaccinare anti-COVID-19

Mama unui elev de 13 ani de la Liceul “Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca este cercetată penal pentru fals şi uz de fals, după ce a prezentat la şcoală un certificat fals de vaccinare anti-COVID-19 pentru fiul său, informează poliţia.

″În cursul zilei de ieri, 21 octombrie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost informată de reprezentanţi ai DSP Cluj cu privire la o posibilă situaţie de prezentare a unui Certificat de vaccinare împotriva COVID-19 fals. Documentul respectiv ar fi fost prezentat în cadrul unei unităţi de învăţământ din municipiul Cluj-Napoca, de către un minor care frecventa cursuri la acea instituţie. Au fost demarate verificări pentru stabilirea autenticităţii documentului, în funcţie de rezultat urmând a fi dispuse măsurile legale”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru fals şi uz de fals. Conform unor surse judiciare, femeia a susţinut iniţial că şi-ar fi vaccinat copilul cu Johnson&Johnson în judeţul Timiş, iar apoi şi-a schimbat declaraţia, susţinând că vaccinarea ar fi fost făcută în Bucureşti.

Comenteaza