Andreea Bălan şi Aurel Tămaş, la Zilele comunei Baciu

Andreea Bălan şi Aurel Tămaş, la Zilele comunei Baciu
În acest sfârşit de săptămână, în zilele de 18 şi 19 iulie, comunitatea din Baciu sărbătoreşte zilele comunei. Evenimentul va fi organizat de Primăria Baciu, pe terenul de sport de la intrarea în localitate din direcţia Zalău.

Printre vedetele muzicii româneşti care vor susţine concerte la Zilele Baciu din acest an se regăsesc cunoscuta cântăreaţă de muzică pop Andreea Bălan, fosta componentă a duetului Andre, şi îndrăgitul cântăreţ de muzică populară Aurel Tămaş. Vor mai susţine concerte Homonik Sandor, Adriana Irimieş, Trupa Daggu, trupa de hip-hop Vescan şi Anda Dimitriu, de la concursul Vocea României.

Participanţii la sărbătoarea comunei vor mai putea urmări recitaluri ale cântăreţelor Mihaela Grindean, Carmen Ioana Şerban şi Mădălina Pop. Pe scena din Baciu vor mai urca ansamblul Dansuri Someşene Baciu, ansamblul de dansuri maghiare dar și ansamblul de dansuri ţigăneşti. Nu va lipsi din spectacol şi un concert de arii celebre şi canţonete.

Locuitorii comunei sunt aşteptaţi şi cu alte surprize pe parcursul celor două zile. Va avea loc o prezentare de modă pentru copii, un program de activităţi sportive „tinere talente" şi o gală de box. Cei mici se vor putea bucura de un spectacol de teatru de păpuşi. Sărbătoarea comunei Baciu se va încheia cu un foc de artificii.

În anii trecuţi, la Zilele comunei Baciu, au fost prezente formaţii importante ale muzicii româneşti, precum Voltaj, Iris şi Compact. Sărbătoarea comunei clujene a ajuns la a treia ediţie, prima fiind organizată în anul 2013.

Comenteaza