Foto Advertorial ”Cetățuia food park” – Visul Clujului continuă și în sezonul rece

”Cetățuia food park” – Visul Clujului continuă și în sezonul rece

”Cetățuia Food Park” este noua destinație culinară și de entertaiment în aer liber a Clujului, oferind încă de la începutul acestei veri, o nouă dimensiune plimbărilor în parcul Cetățuia.

. Îți propunem o experiență inedită, care transformă orașul nostru într-o citadelă a bucatelor bine alese și a relaxării într-un mediu natural și epic, unde talentul de a găti este împletit cu plăcerea de a socializa în jurul mâncării, ca o provocare de a ne reinventa modul  în care ne petrecem, în siguranță, timpul liber.

Este și locul perfect unde  poți să ieși seara sau în weekend cu prietenii, ori cu familia, la masă, la o terasă naturală de peste 3.000 mp, suficient de generoasă pentru a oferi toate conditiile de siguranță in contextul COVID-19.

”Cetățuia food park” – Visul Clujului continuă și în sezonul rece

Zilele cu vreme capricioasă nu trebuie să te sperie! Ne-am pregătit cu spații variate în aer liber, dar acoperite, astfel incât să te simți confortabil, indiferent dacă plouă sau bate vântul. Pe lângă oferta generoasă de preparate culinare, gătite pe loc în bucătăriile mobile ale food truckurilor Vagabundos, Nice To Meat You, La Nu Stiu Cine, Rotyseria, Cherhanaua Urbana, Beluga, Raclette Caravane si MooMoo, te poți relaxa ascultând diverse stiluri de muzică în corturile amenajate în jurul barurilor Tepaso si Frizzante Van , unde nu ai nevoie de rezervare. Iar cînd temperaturile scăzute vor pune stăpânire pe Cluj, în zonele acoperite vei avea parte de incalzire, ca sa te poti relaxa cu adevarat. Așadar, vei fi înăuntru, dar de fapt în aer liber. Cât de bine sună asta?

”Cetățuia food park” – Visul Clujului continuă și în sezonul rece

Și dacă ai impresia că am epuizat toate argumentele pentru a te face să urci pe Cetățuie, ei bine, îți aduc aminte că avem pentru tine o bucățică de ”Electric Castle”, care poate fi servită si peste iarnă, la câteva scări distanță, unde relaxarea este amplificată de spiritul festivalului de care îți este atât de dor. Ce avem aici pentru tine? Vino să vezi.

Despre celelalte surprize de care vei avea parte pe Cetățuie și la ”Cetățuia Food Park” pe perioada sezonului rece, vei afla în perioada următoare. Deocamdată îți spunem doar atât: #safe, #relax, #cool, #confy și #foody, toate acestea completate de miresmele bogate ale toamnei și un abur îmbietor, care se va  extinde curajos înspre luna cadourilor.

Te așteptăm!

Comenteaza