P Competiţie de baschet, cu demonstraţii şi concursuri pentru public, în weekend, la Iulius Mall Cluj

Competiţie de baschet, cu demonstraţii şi concursuri pentru public, în weekend, la Iulius Mall Cluj

Pasionații de sport sunt invitați în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall Cluj, acolo unde se desfășoară o competiție cât un spectacol: 3x3 Sport Arena Streetball. Jucătorii de baschet se vor „duela" în driblinguri și scheme de aruncat la coș, în timp ce spectatorii vor fi antrenați în concursuri cu premii și multe surprize.

Sâmbătă și duminică, pe 9 și 10 iunie 2018, terasa exterioară Food Court Iulius Mall Cluj va lua forma unor terenuri de baschet. Și asta pentru că, timp de două zile, aici se va desfășura turneul Raiffeisen Bank Cluj-Napoca Streetball by Regina Maria, din cadrul circuitului național 3x3 Sport Arena Streetball. Simultan, se va desfășura un turneu similar și la Iași, înansamblul Palas, în cadrul primei runde a conceptului 3x3 City Challenge. Peste 500 de jucători vor juca baschet 3x3, noua disciplină olimpică, în același timp, în cele două orașe, în cadrul acestui eveniment, care promovează un stil de viață sănătos prin practicarea sportului în aer liber.

Duelul va continua de-a lungul week-end-ului când nu doar jucătorii, dar și spectatorii își vor susține orașul prin prezența lor activă. Vor fi concursuri cu premii, muzică non-stop, activități pentru toată familia și peste 200 de meciuri de baschet în ambele orașe, cu echipe la toate categoriile de vârstă, de la Baby (sub 10 ani) până la Veterani (peste 35 de ani). Jucătorii vor face spectacol cu trucurile celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3, scopul fiind acumularea cât mai multor puncte, contabilizate pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni, care va conta pentru calificarea la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice.

La Cluj-Napoca va fi o adevărată reuniune a starurilor din baschetul feminin la categoria Open, prin participarea unor echipe cu tradiție, precum U Cluj, SCM Timișoara, Sfântu Gheorghe, ICIM Arad, Olimpia Brașov, CSM Satu Mare sau CSU Alba Iulia. Valoarea totală a premiilor se ridică la peste 15.000 de lei, iar campioana la categoria Open Masculin va încasa un cec în valoare de 4.500 de lei.

Raiffeisen Bank Cluj-Napoca Streetball este organizat de către Sport Arena Streetball, în parteneriat cu Iulius Mall.

Etichete
Comenteaza