P Expoziția interactivă "Kids on the moon", în premieră la VIVO! Cluj-Napoca

Expoziția interactivă "Kids on the moon", în premieră la VIVO! Cluj-Napoca

Luna mai aduce în premieră la VIVO! Cluj-Napoca o expoziție inedită pentru cei mai mici clienți ai centrului comercial.

Astfel, în perioada 23 mai – 10 iunie copiii vor călători în lumea spațiului prin intermediul unei expoziții interactive ce îi va purta prin sistemul solar și fascinanta lume a cosmonauților.

Expoziția interactivă este organizată în zona de food court a centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca și este împărtiță în trei zone distincte. Astfel, în Zona Culturală copiii vor învăța cine a fost primul om care a pus piciorul pe solul lunar, în ce an a avut loc acest lucru și numele navei spațiale. Tot aici vor găsi și o replică a costumului purtat de Neil Armstrong în cucerirea spațiului. Zona Terestră este punctul central al evenimentului, locul unde copiii vor merge în vizită la o bază spațială și vor purta ochelari speciali pentru a experimenta, la nivel imaginar, vederea unui robot. În cea de-a treia zonă, și anume Zona Selenară, cei mici vor simula efectul ” mersului ” pe Lună, vor ” sări ” spre stele și vor realiza o simulare spațială. Totodată, copiii vor avea ocazia să vadă cum arată un telescop spațial și un costum de astronaut similar celui utilizat în celebrul program Apollo, vor vizita o expoziție cu 15 replici de nave spațiale și una cu fotografii tematice.

Expoziția va avea acces liber, este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani iar copiii au posibilitatea de a se înscrie în cadrul evenimentului prin trei modalități: la biroul de informații al centrului comercial, la numărul de telefon 0364.413. 422 sau prin completarea unui formular online aici

Copiii explorează spațiul, între 23 mai și 10 iunie, la VIVO! Cluj-Napoca, centrul comercial din inima Transilvaniei!

Etichete
Comenteaza