P La Iulius Mall Cluj, Crăciunul este muzical. Sâmbătă, vino să asculți concertul Filarmonicii de Stat „Transilvania”

La Iulius Mall Cluj, Crăciunul este muzical. Sâmbătă, vino să asculți concertul Filarmonicii de Stat „Transilvania”

Sărbătorile se apropie, mirosul de brad începe să se simtă din ce în ce mai tare, iar copiii se pregătesc de sosirea Moșului. Te așteptăm la Iulius Mall Cluj să ascultăm împreună un concert de colinde.

Ai început să fredonezi colinde și nu te mai poți opri? Iulius Mall Cluj ți-a pregătit o surpriză! Corul Filarmonicii de Stat „Transilvania” va susține un concert de Crăciun – Sing the Christmas, la Iulius Mall, sâmbătă, 14 decembrie 2019, de la ora 18:00.

Corul va interpreta colinde tradiționale, dar și cântece de Crăciun din repertoriul mai multor artiști naționali și internaționali: ABBA, The Beatles, Boney M, Horia Brenciu, Adrian Pop, Alexandru Pașcanu și mulți alții.

Atmosfera va fi completată și de tema Crăciunului muzical, care, anul acesta, a pus stăpânire pe decorațiunile din Iulius Mall. Nici bradul nu a scăpat de notele muzicale, care stau mândre pe crengile lui și care îi dau o notă elegantă. La baza pomului se află și o scenetă muzicală amuzantă, care îi va încânta atât pe cei mici, dar și pe cei mari.

Te așteptăm la Iulius Mall Cluj să intrăm în lumea muzicii și să ne lăsăm cuprinși de magia Crăciunului!

Comenteaza