P Magazinele şi cafenelele Iulius Mall Cluj, deschise în a doua zi de Paşti

Magazinele şi cafenelele Iulius Mall Cluj, deschise în a doua zi de Paşti
| Foto: Iulius Mall

În preajma Sărbătorilor Pascale, clienții Iulius Mall Cluj se vor putea bucura de cumpărături și relaxare după un program special.

Cei care se pregătesc încă pentru masa de Paște sau își doresc noi ținute pentru sărbătorile ce se apropie vor găsi magazinele din Iulius Mall Cluj deschise și vineri, 6 aprilie 2018, după programul normal: 10.00 – 22.00. Sâmbătă, mall-ul va funcționa până la ora 18.00, iar duminică, în prima zi de Paște, magazinele vor fi închise. Luni, 9 aprilie, clujenii care vor dori să savureze o cafea cu prietenii sau cu familia ori să se relaxeze la shopping sunt așteptați la Iulius Mall Cluj în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Și hypermarketul Auchan va funcționa după un program aparte. În perioada 3 – 6 aprilie, magazinul este deschis de la ora 08.00 până la ora 23.00, iar pe 7 aprilie, în intervalul 08.00 – 18.00. În prima zi de Paște, hypermarketul Auchan va fi închis, iar de luni, 9 aprilie, revine la programul normal: 08.00 – 22.00.

Pasionații de mișcare vor fi așteptați la World Class vineri, în intervalul 10.00 – 22.00, și sâmbătă, între 10.00 și 18.00. Duminică, centrul de fitness va fi închis, iar activitatea va fi reluată luni, 9 aprilie, între orele 10.00 – 22.00.

În continuare, copiii au liber la distracție în Labirintul Iepurașului, de la Iulius Mall Cluj. Până pe 6 aprilie, Urecheatul îi așteaptă pe copii să dezlege traseul și să găsească ouăle ascunse în coșulețele din labirint. La final, vor primi câte un puzzle, iar năzdrăvanul care îl rezolvă cel mai repede va fi premiat cu și mai multă ciocolată. Labirintul este deschis până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00.

În plus, în acest an, Iulius Mall Cluj le propune clienților un Paște à la Cluj.  Cei care cumpără în valoare de 200 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie în campanie, în baza bonurilor fiscale, la Centrul Info. Primii 100 de participanți din fiecare zi vor fi răsplătiți cu premii instant: o plimbare în balonul cu aer cald pentru două persoane, o invitație la echitație, sărituri pe trambulină, acces în Gaming Room sau un masaj de relaxare la Wonderland Resort din Cluj – Napoca, un voucher la Omnia SPA, vouchere la Gett's Color Bar, Melkior ori The Body Shop sau băuturi răcoritoare.

Comenteaza