Parada Automobilelor Retro 2016, ediţia a XI-a (P)

Parada Automobilelor Retro 2016, ediţia a XI-a (P)
Cel mai mare eveniment al automobilelor retro din Transilvania revine weekendul acesta la Polus Center. Modele luxoase sau proletare, atât din ţară cât şi din străinătate vor fi prezente la cea de-a XI-a ediție a Paradei Automobilelor Retro.

Ca în fiecare an, clienții centrului comercial din inima Transilvaniei vor putea admira o expoziție auto plină de eleganță, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Paradei automobilelor retro.

"Maşini deosebite cum sunt Cadillac, Citroen Pallas sau Austin Princess care reprezentau odată luxul pe patru roţi, dar şi modele româneşti rare precum Aro 10, minusculele Fiat 500 sau pitoreştile Trabanturi, dar şi două maşini de război Jeep Willys din 1943 sunt printre cele mai valoroase modele prezente la ediţia din acest an. Nu pot fi trecute cu vederea nici spaţioasele VW Bus, simbolurile perioadei hippie, dar nici Dacia 1100, prima mare realizare românească în materie de automobile. Broscuţe, Wartburg, Opel, Renault sau BMW colorează prezenţa prin modele azi uitate, dar care la momentul apariţiei făceau furori pe şoselele Europei. " - au declarat organizatorii evenimentului.

Evenimentul va avea loc duminică, 21 mai 2016, de la ora 10.30, în parcarea Polus Center, apoi parada va continua la Parcul Central din Cluj-Napoca de la ora 13.00.

 

Comenteaza