P Print si inovatie

Print si inovatie

Societatea MEDIA YOUNG SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Calea Baciuluinr.47, județul Cluj, cod poștal 400230, a implementat în perioada cuprinsăîntre lunile octombrie 2018 – august 2020 proiectul “Print și inovație”, cod SMIS 112779 în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor miciși mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extindereacapacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Proiectul are o valoare totală de 5.780.156,96 lei, cu o finanţare nerambursabilă în valoare de 3.476.110,39 lei, din care 2.954.693,83 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 521.416,56 lei din bugetul național, în baza contractului de finanţare nr. 3396  din 26.10.2018, încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului sunt diversificarea producției, inclusiv extinderea capacității, prin investiţii în 10 categorii de active fixe de ultimă generaţie cu performanţe ridicate de lucru, dintre care un sistem eficientizare energetică pentru sistem de iluminare cu led în hala de producție, o instalație panouri solare termice pentru producerea apei calde menajere, o platformă mobilă de acces pentru persoane cu dizabilități, un sistem de ventilație și recuperare căldură spațiu de producție, un software pentru automatizarea producției și 3 categorii de licențe, creșterea vizibilității și a prezenței în piață prin participarea la un târg internațional, certificarea unui sistem de management și certificarea produselor, crearea a 4 noi locuri de muncă, dintre care unul ocupat de o persoană din categoria persoanelor defavorizate.

Rezultatele obținute ca urmare a îndeplinirii obiectivelor vor contribui la creșterea competitivității economice.

Impactul proiectului: Locurile de muncă create, din care unul ocupat de o persoană din categoria persoanelor defavorizate, vor contribui la creșterea veniturilor bugetare și la un standard de viață mai bun.

Proiectul de investiţii a fost implementat în municipiul municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Baciului, nr.47, județul Cluj.

Print si inovatie

Etichete
Comenteaza