P Serile de vară cu cinema în aer liber continuă în Iulius Parc

Serile de vară cu cinema în aer liber continuă în Iulius Parc

Vara este pe sfârșite, dar nu și serile călduroase în compania filmelor bune! Movie Nights, un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, te invită la cele mai frumoase experiențe cinematografice în aer liber, că să te bucuri din plin de începutul weekend-ului. 

Vineri, pe 16 august 2019, de la ora 21.30, pe imensul ecran din Iulius Parc va fi proiectat „Joueurs" (Joacă-te cu focul, 2018, Franța), un film care spune povestea antrenantă de iubire, născută dintr-un pariu, dar care se transformă într-o pasiune mistuitoare. Vino și tu să-i vezi pe Stacy Martin și Tahar Rahim, protagoniștii filmului, cum se „joacă cu focul" în Parisul cosmopolit!

Pe 23 august, de la aceeași oră, iubitorii de film au parte de „Breaking News", un film românesc lansat în anul 2017. Pelicula îl prezintă pe reporterul Alex, care face un reportaj în memoria operatorul său, a cărui viață a încetat în mod tragic, văzut prin ochii fiicei sale adolescente. Alex se identifică cu viața acestuia, luându-i, astfel, locul. Filmul este despre emoție, dramă și încercările vieții.

Vin la film

În ultimul week-end din august, Movie Nights se mută în Parcul Central. Timp de patru seri, între 29 august și 1 septembrie, vei avea parte de un maraton de filme, în cadrul evenimentului Wine Festival. Comedia franceză „Vieți duble", drama autohtonă „Parking", biografia legendarei trupe Kino, „O vară Rock'n'Roll", și un mix între comedie și dramă, „Omul care l-a ucis pe Don Quijote", sunt propunerile pentru cei care vor să se bucure de experiența cinematografică Movie Nights, oferită de Iulius Mall Cluj.

 „Movie Nights" prezintă 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

Etichete
Comenteaza