Spread the #LOVEATVIVO (P)

Spread the #LOVEATVIVO (P)
Centrul comercial din inima Transilvaniei le-a pregătit tuturor îndrăgostiţilor un nou concurs. Începând din acest week-end, toţi cei care vin la VIVO! Cluj-Napoca, îşi fac o fotografie alături de persoana iubită lângă decorul special amenajat, au şansa să câştige prin tragere la sorţi două ceasuri Apple Watch.

În luna iubirii, VIVO! Cluj-Napoca îi provoacă pe îndrăgostiţi la un nou concurs în care pot câştiga două ceasuri Apple Watch. Pentru a intra în cursa premiilor puse la bătaie, cuplurile îndrăgostite nu trebuie decât să îşi facă o fotografie lângă cuvântul „LOVE" din decorul amplasat în Piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii şi să o posteze pe pagina personală de Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #LOVEATVIVO.

Activitatea promoţională se desfăşoară în perioada 10-24 februarie, iar tragerea la sorţi ce va desemna fericitul cuplu câştigător al celor două ceasuri Apple Watch, va avea loc sâmbătă, 25 februarie, ora 12.00.
Mai multe detalii despre modalitatea de participare precum şi regulamentul activităţii promoţionale se găsesc pe www.vivo-cluj.com

Spread the #LOVEATVIVO!

Comenteaza