P „Surf the Rainbow" - Iulius Mall te invită la o petrecere colorată, la Untold

„Surf the Rainbow" - Iulius Mall te invită la o petrecere colorată, la Untold

Spunem „prezent" distracției și la festivalul Untold și vom fi alături de petrecăreți cu surprize pline de energie și culoare. Dacă îți curge muzica prin vene și sportul este una dintre pasiunile tale, atunci te invităm să ni te alături în zona special amenajată, „Surf the Rainbow".

Lumini, spumă, muzică și multă distracție. Acestea sunt ingredientele petrecerii din perioada 2 – 5 august 2018, la care sunt invitați toți cei prezenți la Untold, festivalul momentului. Pentru că știm că îți place să fii surprins și ești o fire energică, am amenajat o zonă cool pentru mișcare, unde te poți încărca cu și mai multă bună dispoziție. „Surf the Rainbow" este un tobogan gigant, amplasat în proximitatea Cluj Arena, care te va purta „în al nouălea cer". Așa că nu rămâne decât să accepți provocarea și să-ți inviți toți prietenii pe curcubeu.

În fiecare zi, între orele 16.00 și 22.00, ți-am pregătit și mai multe surprize. La finalul cursei vei primi un filmuleț haios, în care te vei vedea cum ai făcut față experienței pe tobogan, dar și o fotografie, pe care să o păstrezi amintire de la Untold.

Este oficial! Dăm startul distracției la Untold, așa că „Surf the Rainbow"!

Comenteaza