P Ultimul weekend cu Movie Nights în Iulius Parc: „America, venim!" și „Ursul"

Ultimul weekend cu  Movie Nights în Iulius Parc: „America, venim!" și „Ursul"

Ultimul week-end din luna septembrie este și ultimul în care rulează filme în aer liber în Iulius Parc. Maratonul cinematografic „Movie Nights" a început în iunie, cu o producție românească, și se încheie cu două pelicule autohtone: „America, venim!" și „Ursul".

Întreaga vară, cinefilii s-au bucurat de experiențele cinematografice în aer liber propuse de Movie Nights. În total, 12 pelicule apreciate s-au văzut înIulius Parc, iar mii de persoane și-au petrecut serile de week-end în compania filmelor și a prietenilor. 

Sfârșitul acesta de săptămână anunță încheierea seriei de proiecții Movie Nights, dacă vremea va fi de partea cinefililor. Cei care vor să sfideze temperaturile mici cu bună dispoziție sunt așteptați vineri, 28 septembrie 2018, de la ora 20.00, în Iulius Parc, acolo unde se va vedea „America, venim!". Filmul românesc, în regia lui Răzvan Săvescu, surprinde aventura a cinci actori, un regizor, un băiețel și ursul său imens de pluș, din Târgoviște, care traversează Oceanul pentru a susține un spectacol la New York. Pentru că nu totul merge conform planului, actorii hotărăsc să înceapă colaborarea cu un impresar local, român stabilit în SUA, care le promite un turneu de amploare. De aici, comedia face spectacol!

Sâmbătă, tot de la ora 20.00, la Movie Nights apare „Ursul". O comedie autohtonă, în regia lui Dan Chișu, „Ursul" este un road-movie plasat în România anilor '90. Noul director al Circului de Stat vrea să rezolve problemele financiare prin vânzarea singurului urs, bătrân, unui vânător german. Însă artiștii circului se împotrivesc și de aici se țes situații amuzante, dar care transmit mesaje puternice despre pasiunea pentru meserie și dragostea față de companionul lor necuvântător.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Comenteaza